Hud & Hår

Hvordan få håret glatt?

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg ønsker hjelp med håret, få rettet det ut permanent om mulig. Tips til vedlikehold av hår og enkle tips og triks i hverdagen uten å måtte legge full sminke på.

Jeg sminker meg sjelden, bruker kun maskara. På bildet har jeg rettet ut håret mitt, det er tjukt og med litt fall i. Har det alltid i strikk. Det er oppklipt, men man ser kun frisyren om det er rettet ut.
Cecilie (25)

Svar: Håret: Håret ditt ser kjempefint ut, synes jeg. Men ut ifra det du skriver, så har du mye fall, og må bruke rettetang for å få et slikt resultat. Skjønner at det blir litt slitsomt i lengden. Selvfølgelig kan du ta en antipermanent, men lykken blir jo ikke så langvarig … Det er jo klart en løsning, men det sliter/tørker ut håret litt, og farger du det i tillegg blir det jo ekstra tørt.

Men det er kommet mange nye produkter her, så hva med å ta deg en konsultasjonstime hos en frisør? Eller hva med å ta hensyn til ditt fall og dine krøller, når frisøren din skal designe en ny frisyre? Så hadde både du og håret blitt fornøyde. Det er noe med å velge en frisyre som passer til hårtypen, og kanskje ikke alltid la moten være det som bestemmer. Men husk å bruke gode stylingprodukter som fremhever ditt flotte hår, og som gir det næring og fuktighet.

Makeup: Du har et kjempefint ansikt, og du trenger ikke legge så mye makeup siden du har knapt med tid. Du kan bruke et mineralpudder som vil jevne huden din litt, og gi det glød. Bruk en tynn, sort eyeliner langs vippekanten, maskara, litt mineralrouge og en gloss. Ved å sminke deg med dette har du kommet langt, og i det daglige trenger du heller ikke mer. Det er veldig enkelt og raskt gjort, men vil likevel fremheve ansiktet ditt. Brynene dine er også veldig fine. Lykke til!


Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Cecilie har mye fall og vil rette ut håret sitt.
Cecilie har mye fall og vil rette ut håret sitt. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer