Kk-ekspertene

Hvordan få kontroll over krøllene?

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Sitter og ser på «Bli ny på nett«, men finner ikke noen bilder med krøller.. Har du noen gode tips til frisyrer og hvordan jeg kan få håret til å vokse raskt? Sparer så godt jeg kan, men etter 12 år er jeg fremdeles halvlang på håret, og ender som regel med å gå med det løst eller i hestehale. Meldte meg på konkurransen om å vinne en bli-ny dag, men kanskje du har noen sikre råd?

PS! Bli ny på nett er kjempesmart, men synd for meg som har krøller, vi blir sjeldent tatt med i betraktningen, så dere bør legge til det også.

Ha en riktig fin dag!

Jeanette


HELGE SVARER:
Herreguri for et fantastisk hår du har, makan til krøller, det er jo en prakt! Skjønner likevel frustrasjonen din over at håret aldri blir «langt». Håret ditt er jo egentlig kjempelangt, men det krøller seg opp fryktelig mye. Hadde du strekt ut all krøllen, ville du trolig hatt håret langt ned på ryggen.

Jeg har ikke så mange trylleformler for at håret ditt skal se langt ut, annet enn den samme leksa du sikkert har hørt 1000 ganger før: regelmessig klipp, gode produkter - som gir håret ditt vanvittig mye fuktighet, gode innpakninger og kurer. Du kan også vurdere Hairextension. kk.no har laget en artikkel om dette:

 • ABC om hairextension

  Veldig hyggelig at du liker bli ny på nett, det er blitt kjempebra, og enda bedre skal det bli. Forvtil ikke, snart oppdateres Bli ny på nett, og da kommer det noe for rødtopper også.

  Lykke til.

  Helge


  LES MER:
 • Flere gode råd fra Helge
 • Oppskrift for bruk av Bli ny på nett
 • Gå direkte til Bli ny på nett
 • Jeanettes hår krøller seg så mye at det aldri blir skikkelig langt.
  Jeanettes hår krøller seg så mye at det aldri blir skikkelig langt. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer