Kk-ekspertene

Hvordan holde på hårfargen?

Tone skal til Australia og vil forandre hårfargen.
Tone skal til Australia og vil forandre hårfargen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Hjelp! Jeg vil gjerne ha en ny frisyre, jeg har kort, farget sort hår så det er ikke så mange muligheter. Jeg skal flytte til Australia og tror jeg må få en lysere farge av den grunn og det hadde vært fint å fått oppdatert frisyren. Tips til nye måter å sminke seg på, jeg kan noe fra før, men vil gjerne ha flere tips om hva som passer meg best. Jeg trenger også endel tips angående klær, men det kommer vel under noe annet? Hadde vært supert om dere hjalp meg! Mine rutiner omfatter vask og rens hver morgen og kveld, antirynkerem og øyekrem etterpå.
Tone (35)

Svar: Så heldig som skal til Australia, jeg er misunnelig. Når det gjelder din hårfarge, så er den kjempekledelig til deg. Men hvis du skal oppholde deg mye i solen vil den blekes og det kan bli litt skjoldete, men folk farger jo håret sitt på steder med mye sol også, så det er ingen krise.

Du bør være flink til å bruke produkter som beskytter håret ditt og tar vare på fargen. Hvis du skulle forandre på fargen nå før du reiser, så må det avfarges og farges opp igjen i ønsket nyanse. Med dagens gode produkter er ikke dette noe problem, så sant håret ditt er relativt sunt. Du kan også legge inn noen lyse effekter i håret, slik at det jevner seg fint ut i din egen hårfarge etter hvert som det vokser ut. Hva med å klippe det enda kortere? Kortere og smalere på sidene og i fronten, men beholde litt mer lengde på overhåret. Du kler kort hår kanonbra!

Makeup: Brynene dine har en flott form, men kanskje de bør bli litt smalere? Du har en flott hud slik det ser ut på bildet, og kanskje du ikke trenger å bruke så veldig mye. Ønsker du å bruke en foundation, så kan du velge en som inneholder litt pudder, den vil matte huden din litt ned, noe som er ok når du oppholder deg på steder med mye sol og man blir fort blank. Når brynene dine er så flott markert som de er, vil jeg markere øynene dine med en sort eyeliner, maskara og en dus, rosa shimmerskygge på hele lokket opp til brynet. Dette er enkelt, veldig flott og ikke for mye. Det vil se veldig delikat ut.

Fremhev «eplekinnene» dine, slik at du får en liten «rødmende» glød, marker leppene dine med en helt nøytral glossl. Lekkert! Husk også å bruke hudpleieprodukter som inneholder mindre olje når du kommer til sommerens rike slik at huden ikke blir for fet og tung, men likevel får den næringen den trenger. Ha en fantastisk flott tur, og lykke til.

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Tone skal til Australia og vil forandre hårfargen.
Tone skal til Australia og vil forandre hårfargen. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer