Kk-ekspertene

Hvordan legge festsminke?

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Dagsminken og kveldssminken viker lite fra hverandre, så kunne godt tenke meg å få litt hjelp til å legge en fresh og morsom kveldsminke. Når det kommer til dagsminke, består den av dekstift, hvis nødvendig, solpudder og rouge. Brun eyeliner, lys øyenskygge og maskara.

Vasker fjeset med ansiktssåpe hver morgen og smører med ansiktskrem, renser og smører med ansiktskrem hver kveld.

Har du noen hårfrisyretips tar jeg også gjerne imot det. Vasker håret ca. annenhver dag, tar gele i luggen og føner håret.


Camilla Beate (22), Fjerdingby


Hei Camilla Beate!

MAKEUP: Når du skal legge en kveldsmakeup, kan du bruke litt mer av produktene enn du gjør på dagen. Du er ung og fresh og kan tillate deg myegøyalt.

Bruk shimmerskygger og match fargene på øyeskyggene med fargen på klærne, det er kjempestilig. Prøv glitter-eyeliner og mineralpudder i ansiktet, som gir en flott og skinnende effekt. Glitterpudder er også kult å bruke på "høydene" i ansiktet.

Du kan anskaffe deg glattejern og krølltang, så kan du variere med glatte frisyrer eller krølle det opp og ha masse krøller. Det er ikke så vanskelig med litt trening.

Lykke til.

Helge


LES MER:
 • Flere gode råd fra Helge
 • Oppskrift for bruk av Bli ny på nett
 • Gå direkte til Bli ny på nett
 • Camilla Beate ønsker tips om hvordan legge en fin aftenmakeup.
  Camilla Beate ønsker tips om hvordan legge en fin aftenmakeup. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer