Kk-ekspertene

Hvordan legge festsminke?

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Dagsminken og kveldssminken viker lite fra hverandre, så kunne godt tenke meg å få litt hjelp til å legge en fresh og morsom kveldsminke. Når det kommer til dagsminke, består den av dekstift, hvis nødvendig, solpudder og rouge. Brun eyeliner, lys øyenskygge og maskara. Vasker fjeset med ansiktssåpe hver morgen og smører med ansiktskrem, renser og smører med ansiktskrem hver kveld.Har du noen hårfrisyretips tar jeg også gjerne imot det. Vasker håret ca. annenhver dag, tar gele i luggen og føner håret. Camilla Beate (22), FjerdingbyHei Camilla Beate!MAKEUP: Når du skal legge en kveldsmakeup, kan du bruke litt mer av produktene enn du gjør på dagen. Du er ung og fresh og kan tillate deg myegøyalt. Bruk shimmerskygger og match fargene på øyeskyggene med fargen på klærne, det er kjempestilig. Prøv glitter-eyeliner og mineralpudder i ansiktet, som gir en flott og skinnende effekt. Glitterpudder er også kult å bruke på "høydene" i ansiktet. Du kan anskaffe deg glattejern og krølltang, så kan du variere med glatte frisyrer eller krølle det opp og ha masse krøller. Det er ikke så vanskelig med litt trening. Lykke til.Helge LES MER:
 • Flere gode råd fra Helge
 • Oppskrift for bruk av Bli ny på nett
 • Gå direkte til Bli ny på nett
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer