Mette-marit

Ingrid Alexandra gjør som mamma

Prinsesse Ingrid Alexandra gjør som mamma Mette-Marit - og donerer klærne sine til bloppis.no.

GJØR SOM MAMMA: Prinsesse Ingrid Alexandra donerer klærne sine til Bloppis.no. Foto: All Over Press
GJØR SOM MAMMA: Prinsesse Ingrid Alexandra donerer klærne sine til Bloppis.no. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kronprinsesse Mette-Marit har lenge vært en forkjemper for miljø og gjenbruk. I sommer ryddet hun blant annet i garderoben sin for en god sak, og la ut egne vesker, klær og sko på det nye, Aller Media-eide nettloppemarkedet Bloppis.noI juni i år ble Bloppis.no lansert, og H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit startet Norges første bloppis. Dette ble en umiddelbar suksess. Plaggene ble utsolgt på sekunder, og nyheten gikk verden over i ulike magasiner og nettaviser.Per dags dato er over 17.500 produkter til salgs på Bloppis.noNå er det åtte år gamle prinsesse Ingrid Alexandra sin tur. Mette-Marit har nemlig ryddet i prinsessens garderobe, og har lagt ut kjoler, jakker og kåper på det nye nettloppemarkedet barnebloppis.no, som ble lansert i dag 22. oktober.Klikk her for å se prinsessens bloppisLES OGSÅ: Se klærne Mette-Marit donerte på Bloppis her

Dette er Barnebloppis

– Barnebloppis.no er et samlested hvor Kongelige Høyheter og alle oss andre foreldre kan selge klær, tilbehør og barneutstyr vi ikke lenger trenger til våre barn og unge, sier Ellen Arnstad, forlagsredaktør i Aller Media, som står bak barnebloppis.noHun er glad for at prinsesse Ingrid Alexandra vil donere bort noen av plaggene sine. – På Barnebloppis.no kan man spare miljøet og samtidig spare inn på husholdningsbudsjettet. Vi setter stor pris på at vi har fått H.K.H. Kronprinsesse Mette-Marit og nå også H.K.H. Prinsesse Ingrid Alexandra med på laget, forteller Ellen Arnstad.Her ser du noen av plaggene:Disse fire plaggene har Ingrid Alexandra donert fra garderoben sin:
 • En sort kåpe/trenchcoat fra American outfitters, størrelse 6 år
 • En rosa ullkåpe fra Petit Bateau, størrelse 6 år
 • En blå og hvit sommerkjole med blonder fra Gocco, størrelse 3 år
 • En grågrønn kjole fra Poppy Rose, størrelse 6 år
 • LES OGSÅ: Nå kan Tone Damlis klær bli dine

  Støtter Miljøagentene

  Inntektene fra salget av Prinsessens klær går uavkortet til Miljøagentene, barnas egen miljøvernorganisasjon. – Vi i Miljøagentene er veldig glade for at hele Kongefamilien er opptatt av miljø og gjenbruk.For å få gode miljøvaner, må man starte tidlig. Gjennom å opprette en barnebloppis, er de med på å oppfordre voksne og barn til sammen å ta vare på miljøet. Prinsesse Ingrid Alexandra er en god representant for alle små og store miljøagenter, og vi er takknemlige og stolte over at inntektene fra prinsessens bloppis går til barnas miljøarbeid, sier kommunikasjonsleder Maia Østerud i Miljøagentene.Se flere bilder av Bloppis-klærne til Ingrid Alexandra her:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer