Fam Irvoll

- Jeg elsker denne skjorta!

Her er Lise Karlsnes' favorittplagg fra Fam Irvoll-visningen.

Publisert
Sist oppdatert
De lyserøde halshuggede bamsene vi så sist, er byttet ut med slimete små monstre.

Vi er tilbake i Fam Irvolls univers. Designeren som Rihanna, Katy Perry og Lady Gaga har kledd seg i, foruten å være en av Norges mest populære.

Ikke minst er hun Oslo Fashion Weeks store trekkplaster.

KJOLER, TYLL OG MØNSTER: Kjolen er ett av nøkkelplaggene i kolleksjonen - den har gjerne tyllskjørt, blomsterpynt og monsterprint.  Foto: Per Ervland
KJOLER, TYLL OG MØNSTER: Kjolen er ett av nøkkelplaggene i kolleksjonen - den har gjerne tyllskjørt, blomsterpynt og monsterprint. Foto: Per Ervland Vis mer

Fargerikt og lekent

Denne gangen har hun latt seg inspirere av 80-tallsbarnefilmer hun selv elsket som ung, og japansk anime.

Kolleksjonens navn - bleeeeugh!!! - symboliserer nettopp lyden av slim og monstre. Og den har klare referanser til 80-tallsfilmen «Ghost Busters».

På catwalken får vi se sigarettsmale skjørt, jazzballett-topper à la 90-tallet og korte små jakker - flere av dem med monsterprint.

(Artikkelen fortsetter under...)Fargene som går igjen er pasteller som rosa og mint - årets soleklare hit-farge. Men også sennep, sjokkrosa og svart.

Irvoll har dessuten designet enda flere sko, i samarbeid med SB Underground, ikke ulike plattform-variantene vi så under «rosa mareritt»-visningen sist.

LES OGSÅ: Her får Fam stående applaus

SE BILDER FRA HELE KOLLEKSJONEN HER:


- Jeg elsker flere av plaggene

Og stemningen er høy på første rad og blant publikum. En av kjendisene som har dukket opp, er Grand Prix-aktuelle Lise Karlsnes.

- Fam Irvoll var som å se Monsters Inc, min favoritt-tegneserie gjennom tidene, på et moteshow, sier hun til KK.no etter visningen er ferdig.

- Utrolig høy underholdningsfaktor. Fam vet hvordan hun skal sette sammen et show.

Har du noen favoritter fra visningen?

- Det er flere plagg jeg kan tenke meg å bruke. Jeg elsker de pastellfargede monster-skjortene med skinnlapper på albuen. Ullgenserne er også fine, og den gule kjolen med flagrende øyne er helt fantastisk, sier Karlsnes.

På spørsmål om vi kommer til å se noe av det på scenen under Grand Prix-finalen på lørdag, svarer artisten følgende:

- Jeg må kjøre samme antrekk som sist, dessverre, men aldri si aldri. Kanskje?

Selv er «Sailor»-stjernen kledd i svart skandinavisk design fra topp til tå, med fløyelsbukse fra Nina Jarebrink, Acne-sko, jakke fra Haaning & Toon, armbånd fra Lovestones og øvrige smykker fra Dyrberg Kern. Toppen er fra Samsøe Samsøe.

Her er Lise Karlsnes' Fam Irvoll-favoritter:

Mer OFW

Moteuken i Oslo gikk igjen av stabelen mandag kveld. KK.no var selvfølgelig der på åpningskvelden.

Se alle bildene fra catwalken og den røde løperen - tidligere Idol-deltaker Margareth Berger var nesten ikke til å kjenne igjen.

Vi spurte også motekjendisene hva de var mest fornøyd med når det gjaldt kveldens antrekk.

Tirsdag kveld var vi på HENNEs utdeling av Nåløyet-prisen, hvor Rachel Nordtømme vakte oppsikt i sin nye kjole.

Vi fikk også se siste sprell fra Fam Irvoll.

- HELT FANTASTISK: Den sennepsgule strikkekjolen med utstikkende monsterøyne er en av flere Fam-plagg Lise Karlsnes elsker fra visningen. Foto: Per Ervland
- HELT FANTASTISK: Den sennepsgule strikkekjolen med utstikkende monsterøyne er en av flere Fam-plagg Lise Karlsnes elsker fra visningen. Foto: Per Ervland Vis mer
- FINE ULLGENSERE: Kolleksjoen består av både korte og lange strikkegensere. Stiltips på buksen er dessuten å rulle den opp - gjelder også for dresjakker. Foto: Per Ervland
- FINE ULLGENSERE: Kolleksjoen består av både korte og lange strikkegensere. Stiltips på buksen er dessuten å rulle den opp - gjelder også for dresjakker. Foto: Per Ervland Vis mer
SOLEKLAR FAVORITT: Jeg elsker de pastellfargede monster-skjortene med skinnlapper på albuen, sier Lise Karlsnes til KK.no. Foto: Per Ervland
SOLEKLAR FAVORITT: Jeg elsker de pastellfargede monster-skjortene med skinnlapper på albuen, sier Lise Karlsnes til KK.no. Foto: Per Ervland Vis mer

Her er programmet

Oslo Fashion Week arrangeres to ganger i året, og er åpen for alle. Denne gangen er hovedarenaen på Arbeidersamfunnets plass 1, rett ved siden av Sentrum Scene i Oslo. Det offisielle etterfeststedet er Stratos.

Dørene åpner en time før showstart. Tidene som er oppgitt i programmet er showstart.

Mandag 6. februar
18.00 Offisiell åpning med trendvisning og visning for sesongens debutant

Tirsdag 7. februar
17.00 Norwegian Couture (OFW Main Arena)
20.00 Fam Irvoll (OFW Main Arena)

Onsdag 8. februar
17.00 MeMini (OFW Main Arena)
18.00 The Cool Project (OFW Main Arena)
19.00 Kristine Vikse (OFW Main Arena)
20.00 Line of Oslo (OFW Main Arena)

Torsdag 9. februar
19.00 Helene Westbye (hemmelig sted, kun inviterte)

Fredag 10. februar
20.00 Moods of Norway Mathallen, Vulkan

Lørdag 11. februar
20.00 Samsøe & Samsøe Stratos (kun inviterte)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer