Hud & Hår

Jeg trenger forandring!

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Trenger virkelig hjelp med å finne ut hvilken hårfarge og frisyre som passer meg. Har prøvd ganske mange forskjellige hårfarger uten å finne noen som passer meg. Frisyren er jeg ganske lei av. Har hatt den samme frisyren i mange år.

Jeg får noen kviser på haken ganske ofte. Hva anbefaler du at jeg renser med?
Siw

Svar: Hår: Jeg synes ikke du skal klippe deg kort! Behold dine lange lengder, men få det lettere ved å klippe det opp i ulike lengder. Få det skråklippet på sidene, ut fra en veldig lang lugg. Håret ditt ser veldig fint ut, men vil bli litt mer spenstig hvis du får lettet det. Da kan du style det i en glatt frisyre, så vel som en krøllete look.

Når det gjelder din hårfarge, så vipper du vel så mye i de varme fargene, som i de kalde. Men i første rekke tar jeg utgangspunkt i det varme, og vil anbefale deg å få en jevn, varm naturfarge, og ikke noe mørkere enn din egen naturfarge. Poenget er å få en jevn farge, slik at utrykket blir mer klassisk. Så kan du få lagt inn noen få lyse, men varme nyanser kun på toppen. Det skal kun gi en svak effekt av spill i håret.

Råd for kviser: Bruker du en aniktsrens for en fet hudtype? Det anbefaler jeg, og i tillegg en fuktighetskrem for fet hud som da ikke vil gi deg for mye fett, men alikevel fuktighet i huden. Peel også huden din 2-3 ganger i uken. Prøv med dette først, lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

- Jeg er lei hårfrisyren min! sier Siw.
- Jeg er lei hårfrisyren min! sier Siw. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer