Hud & Hår

- Jeg vil ha det kort

... men ingen andre er enige med meg.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg har et spørsmål til deg angående hårfrisyren min. Jeg har hatt langt hår hele livet, og begynner å bli lei. Når jeg nevner for familie og venner at jeg tenker på å klippe meg sier de at jeg kommer til å angre.Det gjør at jeg blir veldig usikker selv. Til tider føler jeg meg veldig «uskyldig» og kjedelig p.g.a. det lange håret, men noen ganger føler jeg at det er håret er det beste ved meg, så det er ikke greit!

Naturlig har jeg litt fall i håret, men for tiden retter jeg det ut og har også en ganske tung pannelugg som jeg kan velge å ha rett ned eller ha til siden. Jeg er bare 163 høy, og har hørt at siden jeg er så lav bør jeg ikke ha så langt hår. Jeg trenger virkelig litt proffhjelp her. Hva kler jeg best?

På forhånd takk!
Bjørnhild

Svar: Du ser kjempeflott ut. I utgangspunktet synes jeg ikke du skal foreta deg de helt store forandringene, men jeg skjønner jo at du blir lei, etter å ha hatt den samme frisyren nesten hele livet. Håret ditt ser veldig blankt og friskt ut, og du kler virkelig en glatt frisyre.

Det ser også ut til at du har et typisk nordisk hår, altså det litt fine. Hva med å begynne i det små, behold litt av samme frisyren, men en mye kortere utgave? Behold mye av lengden bak, og klipp det opp mer rundt ansiktet ditt, fargen ser kjempefin ut.

Uansett kler du et glatt, slett hår. Ikke de helt store forandringene, men begynn i det små. Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Bjørnhild vil eegentlig klippe det lange håret sitt kort.
Bjørnhild vil eegentlig klippe det lange håret sitt kort. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer