Julia Roberts

Julia Roberts glemte å pynte seg

Filmstjernen lot galla være galla og tok på seg omslagskjole i steden.

TRENDY: Vakre Julia Roberts snakket på scenen under prisutdelingen. Men passet egentlig den løse omslagskjolen til anledingen? Si din mening i boksen under. Foto: All Over Press
TRENDY: Vakre Julia Roberts snakket på scenen under prisutdelingen. Men passet egentlig den løse omslagskjolen til anledingen? Si din mening i boksen under. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hun er en av verdens vakreste kvinner.Og hun har en kropp de fleste av oss missunner henne.Men festkutyme har Julia Roberts tydeligvis glemt.

Superkule sko

For da Golden Globe-utdelingen gikk av stabelen natt til mandag norsk tid, dukket Pretty Woman-stjernen opp i en løs, kort omslagskjole.Mens alle skuespillerkolleagene fulgte tradisjonen og ikledde seg fotside gallakjoler på denne filmverdenens nest største festaften, så Roberts nærmest ut som hun skulle i et hyggelig middagsselskap.De superkule stilettskoene og det trendy halssmykket hadde vært et strålende valg for en kveld ute på byen, men kanskje ikke på den røde løperen?Hva synes du om antrekket? Stem i boksen under

Kjolevalg på Golden Globe

Liker du kjolen til Julia Roberts?

Vakte oppsikt

Det er ikke første gang Julia Roberts skaper oppmerksomhet på den røde løperen.Da hun i 1999 dukket opp på premieren til Notting Hill uten å ha barbert seg under armene, var det i alle fall mange menn som sperret øyenene opp. For oss kvinner er det jo ingen ny sak at vi også har hår under armene; i alle fall opprinnelig!Les også:
 • 4 myter om kvinnekroppen
 • Pudder og metall

  Blant de andre stjernene på Golden Globe, var glamfaktoren høy.Filmstjerne Drew Barrymore stilte i en original, pudderfarget variant, med perlerosetter både på hoften og skulderen.Også skuespillerinnene Nicole Kidman, Emily Blunt og trendikon Chlöe Sevigny falt for puddertoner, mens den metalliske trenden gikk hjem hos stjerner som Jaime Pressly og Olivia Wilde.
 • Se flere av gallakjolene fra Golden Globe-utdelingen her.
 • Stem over alle antrekkene på Trendtoppen

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer