Kultur

Justin took sexy back

Justin Timberlake ga Oslo heteslag med Futuresex/Loveshow i Spektrum. Les anmeldelsen og se stor bildespesial av popprinsens vei til toppen.

Les anmeldelse av Spektrum-konserten under bildet:
De virkelige høydepunktene under det eksplosivt energiske sceneshowet var utvilsomt Cry Me A River og Sexy Back. Justin har modnet, og framstår som en helstøpt entertainer som leverer vokalprestasjoner av høy klasse også når han ikke har halehenget av studio-stjerneprodusenter å skjule seg bak. 26-åringen kan til og med snakke norsk, om enn «skitdårlig», som han karaktiserte egne prestasjoner.

Sceneshowet med 14-mannsband og nesten like mange dansere var helt rått. En rund scene med transparente storskjermer omkranset av fire blekksprutarmer av noen intimscener ga en helt unik feeling Spektrum aldri har hatt maken til.

Alt var bevegelig på den enorme. opphøyde plattformscenen. Justin snurret rundt sammen med bandet og danserne, mens lysmennene hang i taket på et monstruøst lydanlegg som trolig koster like mye som Buckingham Palace og Graceland tilsammen. Dermed fikk hele salen med seg alt på scenen til enhver tid, noe som ga en deilig, sjelden følelse av en millionselgende popstjerne som setter publikums totalopplevelse i høysetet.

Spektrum ble forvandlet til en intim storstue fylt av 8000 kompiser og ungjenter, hvorav rekordmange med ekstrem cleavage og stiletter. Alle kollektivt svaiende med lysende mobiler i luften - i mangel av politisk ukorrekte røykelov-lightere.

Det var to timer kollektiv ekstase som ville sprengt alle febermålere. Da kan Justin tilgis for å tone det litt vel mye ned med egotrippende søtsuppeballader, i tillegg til et veeel langt sceneskifte/en pause for hovedattraksjonen under det som opplevdes som et eviglangt Timbaland-sett på repeat. Selv om Timbaland skal ha kudos for at han nok løftet taket minst fem meter med sin iherdige innsats, for på det punktet var publikum så gjennom-mørt at alle hadde jublet om det så ble fortalt en svenskevits fra scenekanten.

Med sitt første norgesbesøk har Justin bragt sexy back til det for anledningen overopphetede Kalde Nord, derom hersker ingen tvil.


LES OGSÅ:
 • Anmeldelse av albumet Futuresex/Lovesounds: Falsettprinsen rir igjen

  Krøllete sjarmtroll med mye bling-bling i 2000.
  Krøllete sjarmtroll med mye bling-bling i 2000. Vis mer
  Følsom, ung mann i år 2000.
  Følsom, ung mann i år 2000. Vis mer
  En smule mer sofistikert og sharpdressed i 2003.
  En smule mer sofistikert og sharpdressed i 2003. Vis mer
  - F*ck! tenkte Justin da han ble kalt en av verdens beste popstjerner. For det er R&B-artist han vil være.
  - F*ck! tenkte Justin da han ble kalt en av verdens beste popstjerner. For det er R&B-artist han vil være. Vis mer
  Britney Spears og Justin Timberlake synger «I Feel for you» på Mickey Mouse Club i 1990.
  Britney Spears og Justin Timberlake synger «I Feel for you» på Mickey Mouse Club i 1990. Vis mer
  Justin Timberlake og Britney Spears var sammen fram til 2002. De to møttes som barneprogramledere i New Mickey Mouse Club.
  Justin Timberlake og Britney Spears var sammen fram til 2002. De to møttes som barneprogramledere i New Mickey Mouse Club. Vis mer
  Justin våget en eldre kjæreste da han var sammen med ni år eldre Cameron Diaz.
  Justin våget en eldre kjæreste da han var sammen med ni år eldre Cameron Diaz. Vis mer
  Timberlake og skuespilleren Cameron Diaz var et hett par i nesten fire år. Forholdet tok slutt i januar i år.
  Timberlake og skuespilleren Cameron Diaz var et hett par i nesten fire år. Forholdet tok slutt i januar i år. Vis mer
  Etter bruddet med Cameron Diaz har romanseryktene om Justin og skuespilleren Jessica Biel svirret. Hun er i alle fall med ham på turneen, og paret er ifølge Seher.no observert slentrende rundt i Oslo onsdag. I tillegg spsiste paret sammen hos den amerikanske kjeden TGI Friday's på Karl Johan.
  Etter bruddet med Cameron Diaz har romanseryktene om Justin og skuespilleren Jessica Biel svirret. Hun er i alle fall med ham på turneen, og paret er ifølge Seher.no observert slentrende rundt i Oslo onsdag. I tillegg spsiste paret sammen hos den amerikanske kjeden TGI Friday's på Karl Johan. Vis mer
  Justin Timberlake, eksen Cameron Diaz og den spanske skuespilleren Antonio Banderas har noen av stemmene i den tredje filmen om det grønne trollet Shrek. Filmen har norgespremiere i august.
  Justin Timberlake, eksen Cameron Diaz og den spanske skuespilleren Antonio Banderas har noen av stemmene i den tredje filmen om det grønne trollet Shrek. Filmen har norgespremiere i august. Vis mer
  Justins siste rolle er i filmen «Alpha Dog», et krimdrama basert på livet til narkolangeren Jesse James Hollywood, som var en av de yngste som sto på FBIs liste over mest ettersøkte menn. Til høyre motspiller Emile Hirsch.
  Justins siste rolle er i filmen «Alpha Dog», et krimdrama basert på livet til narkolangeren Jesse James Hollywood, som var en av de yngste som sto på FBIs liste over mest ettersøkte menn. Til høyre motspiller Emile Hirsch. Vis mer
  Cosmopolitan har kåret 26-åringen til verdens mest sexy mann.
  Cosmopolitan har kåret 26-åringen til verdens mest sexy mann. Vis mer
  Funky på scenen, preppy på golfbanen.
  Funky på scenen, preppy på golfbanen. Vis mer
  Kjekkasen er svak for tatoveringer.
  Kjekkasen er svak for tatoveringer. Vis mer
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer