Oppskrifter

Kalorifattig drikke

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Har du oppskrifter på drikke som ikke innholder all verdens med sukker/karbohydrater, men som allikevel er mer spennende enn vann? Er diabetiker, og har gått lei av cola light... Er superglad i juice og smoothies, men de blir ofte litt vel karbohydratrike. Har du råd?SiljeSvar: Vann kan jo gjøres mer spennende - med å putte oppi mynteblader, agurkskiver, appelsinskiver (putt mange oppi så det setter mye smak!), sitron eller lime-skiver, osv.Det går an av og til å blande eplejuice og «boblevann» og få en herlig frisk blanding. Det blir snillere sukkermessig, og ikke fullt så mye kullsyre. Jeg drikker forresten ofte til frokost eplejuice og vanlig vann blandet - det blir en god smak og ikke for sterkt.De nye vanntypene går det jo an å prøve. De er riktignok kunstig søtet, men det kan være et alternativ en gang i blant. Jeg synes de er altfor søte og har kunstig smak, men det kan tenkes at de også er gode å blande med litt vann?Ellers er vann den beste tørstedrikken, og andre ting kan drikkes som nytelsesdrikk en gang i blant!Håper dette hjelper deg litt!Jeanette Roedekostholdsekspertjeanette@kk.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer