Helse & Livsstil

Kan han fake orgasme?

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Kan han fake orgasme? Hvordan kan jeg merker forskjellen på om en mann bare får utløsning eller om han faktisk kommer?

Visste ikke før inntil nylig at dette kan være to forskjellige ting. Innebærer dette at også menn faktisk kan fake orgasme, slik mange kvinner etter sigende gjør?
Maria

Svar: Du kan ikke gå rundt å bekymre deg for om han faker eller ikke, det blir man sprø av. Om han faker så er det ikke bra for noen av dere. Har man først begynt å fake så kan det være vanskelig å stoppe.

Det er flere grunner til at menn og kvinner faker. Kanskje er en redd for å ikke være bra nok hvis det tar lang tid før en kommer eller har vansker med å få orgasme.

For noen handler det om at de ikke har klart å formidle hva de liker eller at de ikke har lært seg gode teknikker for å få til en orgasme. En annen grunn er at den ene blir lei sånn at han/hun faker for at det skal gå fortere for den andre.

Dere må snakke sammen om sex! Si til hverandre hva dere liker og ikke.

Når det gjelder utløsning og orgasme så er det to separate systemer hvordan det følger nervebanene i kroppen. Noen menn kjenner orgasmen før utløsningen, mens for andre kjennes det ut som én ting.

Det samme gjelder for kvinner. Da kjenner man orgasmefølelsen før sammentrekningene i skjeden, og for mange kjennes det og ut som én ting. Av og til blir jeg kontaktet av kvinner som er engstelige for at det kommer væske ut av skjeden når det går for dem. Noen kvinner kan få utløsning og det er helt normalt.

Lykke til!

Stéphane Vildalen
Sex- og kjærlighetsekspert
stephane@kk.no

Stephane Vildalen er vår sex- og kjærlighetsekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål henne.
Stephane Vildalen er vår sex- og kjærlighetsekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål henne. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer