Mote

Kjendisene kler seg i H&M

Det er ikke bare norske kvinner som elsker H&M. Svenskesuksessen er også hip i Hollywood.

SVENSKE FAVORITTER: Michelle Trachtenberg, Kirsten Dunst og Shakira er blant Hollywood-kjendisene som elsker å ikle seg klær fra H&M Foto: All Over Press / kollasj
SVENSKE FAVORITTER: Michelle Trachtenberg, Kirsten Dunst og Shakira er blant Hollywood-kjendisene som elsker å ikle seg klær fra H&M Foto: All Over Press / kollasj Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Har du skapet fullt av klær fra Hennes & Mauritz og de andre billigere klesmerkene? Du er absolutt ikke alene. Stadig flere kjendiser spottes i svenskenes klesflaggskip, både på og utenfor den røde løperen.

Pop hos popstjernene

Shakira hadde på seg en glitrende, kobberfarget topp da hun promoterte sin første parfyme, «S by Shakira», nå nylig. Toppen finnes fortsatt i utvalgte H&M-butikker og på nett er den satt ned til halv pris. Her er det bare å sikre seg en partytopp mens sjansen ennå er der.

LES OGSÅ: Nå skal du kle deg ladylike

Beyoncé har også sansen for billigkjeden, som kom til USA for ti år siden i år. Flere ganger har hun blitt observert på vei ut av leiligheten med plagg derfra.

Kolleksjon-feber

De siste årene har en rekke designere laget klær for H&M, og kjendisene i Hollywood har kastet seg over godbitene med nesten like stor iver som «hverkvinsen» her i Norge.
Katy Perry shoppet forleden i en kjole fra Fashion Against AIDS-kolleksjonen, mens Katie Holmes ble sett på vei ut fra Manhattan-leiligheten hun deler med husbond Tom Cruise, ikledd en prikkete topp fra Comme des garçons-kolleksjonen for et par år siden.

LES OGSÅ: Få stilen fra Sex and the City 2

Miks & match

Stjerner som Kim Kardashian og Michelle Trachtenberg vet også å matche de lommebokevennlige plaggene med dyrere designerklær/-tilbehør. Den alltid velkledde Kim Kardashian ble nylig fotografert med sin Hermes Berkin-veske og en fuskepelsvest fra H&M. La deg inspirere og miks dyrere plagg med noen skikkelige kupp fra våre naboer i øst.

LES OGSÅ: Slik blir stilen på KappAhlFølg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer