Blogg

Kjendislykke

Blogg: Det gode liv. Det som vi alle higer etter - hva er nå egentlig det?

Publisert
Sist oppdatert
Tidligere sportsreporter i TV2, Guro Fostervold, og håndballspiller Håvard Tvedtenmener de har funnet det. I Logroño i La Rioja. Der fant de chorizopølser, manchego-ost og god vin. Men de måtte til Spania. I Logrono tar håndballspillerne seg en øl i treningspausen. De drikker vin kvelden før en viktig kamp. De lever ikke asketisk selv om de driver med sport.

Vi nordmenn er gode på det gode liv vi også. Når vi er i utlandet. Da gjør vi som de lokale og tenker at vi skal begynne å leve litt mer vi også. Men den vinen som smakte så godt i Spania, får bismak når vi drikker den til lunsj hjemme i Norge. Da er det tilsatt dårlig samvittighet. Chorizopølsen har plutselig fått innholdsfortegnelse og høy fettprosent. Manchgo-osten er dyr, og det hvite brødet skriker tomme karbohydrater.

Dessuten skal vi trene. Så da passer det ikke med en øl i pausen. Vi venter heller til helgen, vi. Eller til ferien. For da skal vi kose oss da. Og kos er best uten dårlig samvittighet.

Les mer i nye KK Kropp om hvordan Fostervold og Tvedten fant kjærlighet og lidenskap i Spania.Siv Eide
redaksjonssjef KK Kropp
siv.eide@kk.no

Siv Eide er journalist i KK.
Siv Eide er journalist i KK. Vis mer
(Faksimilie fra KK kropp)
(Faksimilie fra KK kropp) Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer