Leder

KK er blitt ny

«Nye KK guider deg.»

Publisert
Sist oppdatert


NETTMØTE MED BENTE TORSDAG 8 FEBRUAR.
Send inn dine spørsmål allerede nå.

Sulten på tid? Kjenner du tidsklemma strammer så du nesten mister pusten iblant? Det gjør jeg! Tidsklemma er en særlig akutt tilstand når jeg løper fra jobben for å rekke hjem i tide, eller er på vei fra et sted til et annet uten å huske hvorfor. Tidsklemma er når det kniper i magen, når dagene er helt ute av kontroll, når jeg hungrer etter TID.

Men egentlig er det litt rart at vi kjenner oss så utsultet. Aldri har vi hatt mer tid eller større muligheter til å velge våre liv enn nettopp nå. Vi har mer komfortable jobber, mer penger, mer fritid, og det er mer service å få. Mens husmødrene før i tiden måtte lage all mat fra grunnen av og skure alle trapper selv, er det andre som kan vaske også - for eksempel en moderne mann.

Kanskje kommer vi ofte i klemma fordi vi har trøbbel med å sortere kortene, eller fordi vi må leve opp til alle andres forventninger. Kanskje er tidsklemma bare dårlig samvittighet, som vi må slutte å ha.

Vi i KK-redaksjonen tror det. Vi tror også at psykologer og andre fagfolk kan gi mange kloke råd om stressmestring. Men det er ikke nok! Tiden er moden for å hente fram «kjerringrådene», fra kvinne til kvinne. Fra KK til deg.

I 2007 vil vi i KK gjøre en innsats for en lettere hverdag. Vi skal gi deg mer stoff som er nært og nyttig. Du skal få tips og råd. Nye KK vil guide deg, være din «coach». Se for eksempel våre nye sider innen helse og livsstil, jobb og penger. I nye KK er det lettere å finne fram, og det blir flere korte tekster innen stoffområder der du trenger rask oversikt. Nå starter jakten på løsninger!

Vi vet at du som leser KK ofte bruker bladet som en inspirasjonskilde innen mote og interiør. Interiørstoffet bygges nå ut med flere sider hver uke. Denne uken går vi løs på kjøkkenet, med forslag til innredninger som gjør det mer romslig. Litt mer kaoskontroll kan også være et grep for å vinne tid ...

KK er Norges største kvinneblad og størst på mote. Vi skal være våkne for deg når det gjelder tendenser og trender. Vi vil også gi mer konkrete tips om valg av stil og mote som passer klesbudsjettet til kvinner flest. KK presenterer mote du har bruk for!

Å ta tiden tilbake betyr, iallfall for meg, å prioritere mer hva jeg bruker tiden på. Det betyr å lese mer, se film, reise, få nye opplevelser. Kultur- og underholdningsbolken bak i bladet blir nå enda mer aktuell, og hver uke skriver kjente forfattere og profilerte penner i spalten UkebliKK. Først ute er «universitetsrabulisten» Helene Uri.

Vi må innrømme at KK-redaksjonen ikke har vært en helt stressfri sone i innspurten av nye KK. Kreativt stress gir energi, sier vi, men kanskje ikke 24 timer i døgnet? Mens jeg leste gjennom saken om «hvor gammel er kroppen din egentlig ...?» ringte min 11 år gamle datter meg på kontoret. Hun lurte på om ikke jeg kunne kjøre henne og venninnen på kino. Så kunne jeg trene litt i studioet ved siden av mens de så filmen «Happy Feet»? God idé! De små damene har alt lært seg noen triks om veien til «happy feet».

Bente E. Engesland
sjefredaktør
bente.engesland@kk.no


SPØR BENTE OM NYE KK
I NETTMØTE TORSDAG 8 FEBRUAR.
Send inn dine spørsmål allerede nå.

Sjefredaktør Bente E. Engesland.
Sjefredaktør Bente E. Engesland. Vis mer
MOTEGUIDE: Gode mote- og tredtips så du får mer ut av garderoben.
MOTEGUIDE: Gode mote- og tredtips så du får mer ut av garderoben. Vis mer
HELSETIPS: Mange gode råd for en sunn og frisk livsstil.
HELSETIPS: Mange gode råd for en sunn og frisk livsstil. Vis mer
INTERIØRSPESIAL: KK satser enda sterkere på interiør. Denne uken har vi pusset opp kjøkken i tre prisklasser. Neste uke får du et eget interørbilag gratis med på kjøpet av KK (i salg fra 12. februar).
INTERIØRSPESIAL: KK satser enda sterkere på interiør. Denne uken har vi pusset opp kjøkken i tre prisklasser. Neste uke får du et eget interørbilag gratis med på kjøpet av KK (i salg fra 12. februar). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer