Annet

KK julen - i salg nå

Spesialmagasinet KK julen er i salg der du ellers finner KK. Les om blant annet: 99 ideer for lekker pynt og flotte gaver Uimotståelige adventskalendere Ekstra stort mønsterark Dekorer med frekke farger

Publisert
Sist oppdatert
Jul på LysebuSom en kongsgård fra folkeeventyrene ligger de brunbeisede husene på Lysebu inne i skogen utenfor Oslo. KK julen har testet sju retters julemeny og familiebrunsj med dansk vri. Les alle oppskriftene. Juleportrettet: Siri KalvigVær-Siri får julestemning når det er mørkt og trist, og foretrekker litt vindskeiv pynt som hun og døtrene lager selv. Kranselag Den lille skjevhet er den dypest skjønne. André Bjerkes berømte ord gjelder ikke minst for årets adventskranser. Venneverksted Inviter venner og familie før jul. Lek, lag pynt og spis og drikk godt sammen. Stort mønsterark Lag personlige gaver og pynt selv, enten det er til hjerteknuseren eller andre som fortjener litt varme. Julestjerne med ny vriAlle har den, men slik gjør du din julestjerne unik. Vær litt fargefrekkdet er lov å være vågal, selv med tradisjoner. Lag pynt og gaver i oransje og sjokkrosa. Julebord i tre stilerDekk behovet og sett ditt personlige preg på festmiddagen, enten i elegant hvitt, tradisjonelt rødt og hvitt eller fargesprakende i lille og sjokkrosa. Kremen av konfektLag din egen sjokoladefabrikk. Den som har tålmodighet til å vente på noe godt, får lønn for strevet. Ta kakaBak i god tid. Her er godbitene som blir bedre og bedre jo nærmere høytiden kommer. Kort, men godtReligiøse ikoner er trendy. Hvorfor ikke lage noen ekstra troverdige merkelapper i år? Klipp ut-gavekortHva gir du den som har alt? Noe personlig, selvsagt. Nemlig deg selv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer