Kk-kvinnen

KK kan bli årets magasin - igjen!

– En fantastisk anerkjennelse, sier sjefredaktør Gjyri Helén Werp.

GLAD REDAKTØR: - Det er ekstra hyggelig at vi er i front når det gjelder utvikling og fornyelse, sier Gjyri Helén Werp.
GLAD REDAKTØR: - Det er ekstra hyggelig at vi er i front når det gjelder utvikling og fornyelse, sier Gjyri Helén Werp. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KK kan bli Årets magasin – for andre år på rad! Nå er kandidatene til Årets Mediepriser klare, og KK er nominert i hele tre kategorier: Årets magasin, Årets forside og Årets forbrukersak. I den siste kategorien er det saken «Trening vs. kosmetisk kirurgi» skrevet av journalist Silje Førsund som er plukket ut til å kjempe om den gjeve prisen.

Glad sjefredaktør

- Utrolig hyggelig at vi er nominert i år igjen, sier en meget fornøyd sjefredaktør Gjyri Helén Werp. – Dette er en fantastisk anerkjennelse etter å ha foretatt en gigantisk snuoperasjon i KK de siste to årene. Denne har vært vellykket og vi har hatt hele 10 prosent vekst i et knalltøft marked med mange sterke konkurrenter. Å få til vekst på et ukeblad er svært krevende, fordi vi må levere høy kvalitet ukentlig. Det er hardt, men utrolig inspirerende! KK er Norges eldste ukeblad – snart 140 år – så det er ekstra hyggelig at vi nå er i front når det gjelder utvikling og fornyelse, sier Gjyri Helén.Vi krysser fingrene for at KK går helt til topps i år igjen. Prisutdelingen skjer i Bergen 11. mai.Se alle de flotte bildene fra fjorårets feiring av årets magasin-prisen i vår Facebook-gruppe. Klikk her!Har du husket å melde deg inn i gruppen til KK og KK.no på Facebook? Hvis ikke kan du gjøre det her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.