Kk

KK kan bli årets magasin!

KK er nominert til hele fem mediepriser.

NOMINERT TIL ÅRETS FORSIDE: Kronprinsesse Mette-Marit stilte opp på forsiden av KK. Det ble det nominasjon for. Se hvilke andre priser magasinet er nominert til under. Foto: KK
NOMINERT TIL ÅRETS FORSIDE: Kronprinsesse Mette-Marit stilte opp på forsiden av KK. Det ble det nominasjon for. Se hvilke andre priser magasinet er nominert til under. Foto: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nominasjonene til årets medierpriser er klare, og KK er nominert i hele fem kategorier.

Sjefredaktør i KK, Gjyri Helén Werp.
Sjefredaktør i KK, Gjyri Helén Werp. Vis mer

Stolt sjefredaktør

- Utrolig moro, konstaterer en stolt sjefredaktør Gjyri Helén Werp, som allerede har spandert kake på hele redaksjonen. - Det er leserne våre som er "dommerne" hver uke, men det er også veldig inspirerende at en fagjury setter så pris på det vi gjør. Bredden i nominasjonene viser at vi har lyktes i satsingen på kvalitet og nyskapning. Dette er rett og slett superinspirerende!
Nominasjonene gjelder følgende kategorier: Årets feature, årets forbruker, årets forside, årets nyskapning og årets magasin. Årets mediepriser deles ut i Bergen 9. mai.


Kan også vinne digital pris


Tabletutgaven av KK.no kan også hanke i land prestisjetung pris i mai. Les mer om denne nominasjonen her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer