Påske

KK-påske på mobilen

Med kk.no mobil får du nyheter og underholdning når som helst og hvor som helst.

På ferie i påsken? Ingen fare, du kan hele tiden holde deg oppdatert med KK-nyheter på mobilen.
På ferie i påsken? Ingen fare, du kan hele tiden holde deg oppdatert med KK-nyheter på mobilen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Surfing på mobilener slett ikke det samme som før. Tidligere havnet du på wap-sider med tekstlenker og små bilder som tok lang tid å laste ned. Nå kommer du inn på et mobilt nettsted som ligner mer på vanlige internettsider. Det vil si sider med overskrifter, bilder og ingresser.

Få adressen gratis på sms.I stedet for å skrive inn mob.kk.no kan du nå sende en tekstmelding med kodeord «kk» til 1901. Da får du tilsendt en link som kan lagres som bokmerke, slik at du alltid har en snarvei direkte til KK på mobilen. Denne sms-en er gratis.

Vanligvis er internett-tilkoblingen på mobiltelefonen lagt inn på forhånd. Hvis den ikke er det kan du laste ned et oppsett fra enten NetCom eller Telenor.

Med KK på mobilen kan du holde deg løpende oppdatert om helse, trening, kosthold, matoppskrifter, mote & trender, hud og hår, kultur og sex.

Vårt ekspertpanel gir også personlige råd hver dag - om trening, kosthold, hud, hår & makeup, sex & kjærlighet, psykologi og jobb & økonomi.


Send en SMS med kodeord «kk» til 1901 å få linken tilsendt gratis.
Send en SMS med kodeord «kk» til 1901 å få linken tilsendt gratis. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer