Annet

KK søker mote- og interiørjournalister

KK er Norges største kvinneblad, har et opplag på over 70 000 blader i uken og mer enn 400 000 ukentlige lesere. KK er et blad i vekst og utvikling. Vi fornyer oss i høst og du kan bli med på laget som skal forme det nye KK med en forsterket profil på trender innen mote, interiør, mat og livsstil.

Publisert
Sist oppdatert
Mote- og trendjournalistVi trenger en stilsikker journalist som får mote som hovedområde, men som vi også gjerne ser kan bevege seg over flere områder. Vi legger stor vekt på at du har erfaring, teft og engasjement samt et godt blikk for det visuelle. Jobben blir svært selvstendig, og du vil få mulighet til å jobbe med dyktige stylister og fotografer innen feltet, samt andre reportere i et faglig sterkt miljø. Du må også kunne levere til nett.InteriørjournalistVi søker en dyktig journalist som får interiør som hovedområde, men som vi også gjerne ser kan bevege seg over flere områder. Vi legger vekt på at du har kjennskap til det faglige miljøet, journalistisk erfaring, teft og engasjement samt et godt blikk for det visuelle. Jobben er svært selvstendig, samtidig som du vil inngå som en del av et faglig sterkt miljø med dyktige stylister og fotografer, samt andre reportere. Du må også kunne levere til nett.Henvendelser vedr. begge stillinger til fagsjef Kjersti Hodt, tlf. 21 30 11 25 eller e-post kjersti.hodt@kk.no eller sjefredaktør Bente E. Engesland, tlf. 21 30 11 77 eller e-post bente.engesland@kk.no.Tillitsvalgt i KK, Anne Kathrine Aambø, kan også kontaktes på tlf. 21 30 11 49 eller e-post anne.kathrine.aambo@kk.no.Skriftlig søknad vedlagt arbeidsprøver og merket hhv. Mote- og trendjournalist KK” eller ”Interiørjournalist KK” sendes til vår personalavdeling.Søknadsfrist: 27. september. Allers Familie-Journal AS Boks 1169 Sentrum, 0107 OsloStenersgata 2, 0184 Oslo

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer