Annet

KK søker venninnegjeng

Gikk du og venninnene dine ut fra videregående for rundt 15 år siden? Det vil KK gjerne skrive om.

Prinsesse Märtha var russ på KG i Oslo i 1990. Var du og venninnene dine russ på denne tiden vil vi gjerne høre din historie i KK.
Prinsesse Märtha var russ på KG i Oslo i 1990. Var du og venninnene dine russ på denne tiden vil vi gjerne høre din historie i KK. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Astrid GjøsundKK skal lage en artikkel om hvilke planer og visjoner man har som fersk russ og hvordan livet har artet og arter seg omtrent 15 år senere. I den forbindelse vil vi gjerne snakke med fire venninner. Dere trenger ikke å ha gått på samme videregående skole, men det vil definitivt være en fordel om dere har vokst opp sammen.

Det vi søker svar på, er følgende:
Enten det er snakk om utdannelse, karriere, familieliv, livet generelt; hvilke planer hadde du som 19-åring - og fikk du realisert dem? Er det noe du angrer, noe du er fornøyd med å ha gjort, noe du er overrasket over? Hvordan tenker du om livet nå i forhold til da du gikk på videregående?

KK vil helt enkelt finne ut litt om hvilke planer og drømmer man har som ung og hva som skjer eller eventuelt ikke skjer etter hvert som de filtreres gjennom en årrekke. Til dette trenger vi også bilder.

Interessert? Dersom dette er noe du kunne tenke deg å fortelle om, send en e-post til journalist Astrid Gjøsund på astrid.gjosund@kk.no.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer