Kk

KK vant tre mediepriser

Redaksjonen stakk av med Årets forbrukersak, Årets forside og Årets nyskapning.

PRISVINNERNE: KKs spesialmagasin Sweet Paul, artikkelen Ikke bare Barnemat og nyttårsforsiden med Mette-Marit.
PRISVINNERNE: KKs spesialmagasin Sweet Paul, artikkelen Ikke bare Barnemat og nyttårsforsiden med Mette-Marit. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KK var nominert i fem kategorier, og gikk av med seieren i tre av dem under utdelingen av Årets Mediepriser under Mediedagene i Bergen i onsdag kveld.

- Dette prisdrysset er en solid bekreftelse på KKs kvalitet! Jeg er utrolig stolt over det redaksjonen har fått til, sier sjefredaktør Gjyri Helén Werp.

- Vi har høye ambisjoner og jobber svært målrettet i det daglige, og da er det veldig inspirerende at det gir resultater.

(Artikkelen fortsetter under.)


DETTE BLE ÅRETS FORSIDE: KKs nyttårsnummer med Kronprinsesse Mette-Marit stakk av med den gjeve prisen. Foto: KK
DETTE BLE ÅRETS FORSIDE: KKs nyttårsnummer med Kronprinsesse Mette-Marit stakk av med den gjeve prisen. Foto: KK Vis mer

Prisene KK vant:

 • ÅRETS FORSIDE
  For nyttårsnummeret med Kronprinsesse Mette-Marit


  Juryen uttaler: - En svært helhetlig forside som har stoppeffekt og en ro over seg. Meget godt bilde av Kronprinsessen, som har et blikk som selger! En tydelig, sterk – ja, royal forside!

 • ÅRETS NYSKAPNING
  For KKs spesialmagasin Sweet Paul


  Juryen uttaler: - En innovativ nyskapning som går mot strømmen - fra online til print.  Konseptet er svært godt gjennomført, har høy kvalitet og er nyttig i profilen. Sterke, kreative ideer, vakre bilder, stilren layout – en nytelse fra første til siste side!

 • ÅRETS FORBRUKERSAK
  For artikkelen «Ikke bare barnemat» i KKs spesialmagasin Sweet Paul


  Juryen uttaler: - En fantastisk god idé som er gjennomført til fingerspissene. Treffer målgruppen ved bruk av humor og ikke minst nydelig stylet mat og fantastiske foto. En praktisk og nyttig matsak, som er vakker og appellerende!

  Sjekk KKs fanpage på Facebook for å se hvordan redaksjonen feiret i går kveld!

  Prisen deles ut av Mediebedriftenes Landsforening, og du kan se hele vinnerlisten her (ekstern lenke). KK var også nominert i kategoriene Årets Tabletutgave og Årets Feature.  PRISDRYSS: Sjefredaktør Gjyri mottar prisen for Årets forside (t.v). Og flere skulle det bli... KK-redaksjonen representert med Linda Søraa (art director), Gjyri Helen Werp (sjefredaktør) og Mai Eckhoff Morseth (utgavesjef spesialer).
  PRISDRYSS: Sjefredaktør Gjyri mottar prisen for Årets forside (t.v). Og flere skulle det bli... KK-redaksjonen representert med Linda Søraa (art director), Gjyri Helen Werp (sjefredaktør) og Mai Eckhoff Morseth (utgavesjef spesialer). Vis mer
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer