Kk

KK vant tre mediepriser

Redaksjonen stakk av med Årets forbrukersak, Årets forside og Årets nyskapning.

PRISVINNERNE: KKs spesialmagasin Sweet Paul, artikkelen Ikke bare Barnemat og nyttårsforsiden med Mette-Marit.
PRISVINNERNE: KKs spesialmagasin Sweet Paul, artikkelen Ikke bare Barnemat og nyttårsforsiden med Mette-Marit. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KK var nominert i fem kategorier, og gikk av med seieren i tre av dem under utdelingen av Årets Mediepriser under Mediedagene i Bergen i onsdag kveld. - Dette prisdrysset er en solid bekreftelse på KKs kvalitet! Jeg er utrolig stolt over det redaksjonen har fått til, sier sjefredaktør Gjyri Helén Werp. - Vi har høye ambisjoner og jobber svært målrettet i det daglige, og da er det veldig inspirerende at det gir resultater.(Artikkelen fortsetter under.)

Prisene KK vant:

 • ÅRETS FORSIDE For nyttårsnummeret med Kronprinsesse Mette-Marit Juryen uttaler: - En svært helhetlig forside som har stoppeffekt og en ro over seg. Meget godt bilde av Kronprinsessen, som har et blikk som selger! En tydelig, sterk – ja, royal forside!
 • ÅRETS NYSKAPNING For KKs spesialmagasin Sweet PaulJuryen uttaler: - En innovativ nyskapning som går mot strømmen - fra online til print. Konseptet er svært godt gjennomført, har høy kvalitet og er nyttig i profilen. Sterke, kreative ideer, vakre bilder, stilren layout – en nytelse fra første til siste side!
 • ÅRETS FORBRUKERSAK For artikkelen «Ikke bare barnemat» i KKs spesialmagasin Sweet Paul Juryen uttaler: - En fantastisk god idé som er gjennomført til fingerspissene. Treffer målgruppen ved bruk av humor og ikke minst nydelig stylet mat og fantastiske foto. En praktisk og nyttig matsak, som er vakker og appellerende!Sjekk KKs fanpage på Facebook for å se hvordan redaksjonen feiret i går kveld!Prisen deles ut av Mediebedriftenes Landsforening, og du kan se hele vinnerlisten her (ekstern lenke). KK var også nominert i kategoriene Årets Tabletutgave og Årets Feature.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer