Leder

kk.no fyller 1 år!

«Vårt mål er å gi deg det du trenger å vite - raskt!»

Publisert
Sist oppdatert
Hva vil du lese mer av på kk.no? Kom med innspill i vårt forum!Natten til 23 januar 2006 var nervepirrende. Det var da vi tok det store kvantespranget inn i den nye medieverden, med kk.no. Etter noen intense nattetimer med startvansker har vi nå vært på nett, med nyheter og nyttestoff hver dag i ett år. Reisen så langt har vært et spennende eventyr, for kvinner surfer på nettet som aldri før. Internett har forandret våre medievaner sterkere enn noen trodde. Nå klarer vi oss ikke uten!
 • Klikk her for å lese hva kk.no-leserne liker best
 • Vårt mål er å gi deg det du trenger å vite innen helse & livsstil, mote & trender, raskt! På kk.no kan du lære av de beste ekspertene. Vi er stolte av å ha et knallsterkt panel. På kk.no møter du:
 • Treningsekspertene Jill Jahrmann og Monica Klunglad Torstveit(klikk her for å sende inn spørsmål til onsdagens nettmøte med Monica).
 • Kostholdsekspertene Jeanette Roede og Ina Garthe (klikk her for å sende inn spørsmål til torsdagens nettmøte med Ina)
 • Makeupekspert Helge Borgen
 • Psykolog- og samlivsekspert Hanne Weide Oddli
 • Økonomiekspert Siw Ødegaard
 • Sex og samlivsekspert Åsa Rytter Evensen
 • Moteekspert Jan Gunnar Svenson
 • Klikk her for å spørre KK-ekspertene til råds – de er her for deg!Medarbeidere i papirutgaven av bladet KK blogger også på nettet og vi inviterer kjente personer til nettmøter jevnlig. I tillegg finner du hver uke sjefredaktørens ledere og andre aktuelle kommentarer.Vi er i andre fase av kk.no nå, og satser enda mer for å bli kvinnenes nettsted, der du som leser kan være med aktivt på nettmøtene og delta i debattene i KK forum.Mens bladet KK skal gi deg innsikt og inspirasjon, aktuelle reportasjer og de sterke møtene med profilerte personer, vil kk.no være din arena for rask oppdatering og nyttige hverdagstips.Hva vil du lese mer av på kk.no? Kom med innspill i vårt forum!Bente E. Engeslandsjefredaktørbente.engesland@kk.no

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer