Kk.no

KK.no nominert til mediepris

Tabletutgaven av KK.no kan vinne prestisjetung pris.

PRISNOMINERT TABLET-UTGAVE: Slik ser den ut, du kan bla i den som i et vanlig magasin. Sjekk den ut på t.kk.no
PRISNOMINERT TABLET-UTGAVE: Slik ser den ut, du kan bla i den som i et vanlig magasin. Sjekk den ut på t.kk.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
KK.no lanserte tabletversjonen sin i vinter. Se den på t.kk.no Det er en såkalt browserversjon som gir en app-følelse, fordi man kan bla seg frem og tilbake mellom forsiden og artiklene som i et fysisk papirmagasin.

- Tøff konkurranse

- I svært tøff konkurranse er KK.nos tabletutgave en verdig nominert. Her har man laget et produkt som utnytter nettbrettes egenskaper på en god måte. Sakene presenteres bra, og menyene er lagt opp på en måte som gjør dette til en utgave som er intuitiv å navigere for brukerne, sier juryleder Geir Engen om nettbrettversjonen til KK.no.- Nominasjonen for årets tabletutgave føyer seg pent inn i rekken av gode resultateter for KK.no. Disse har vi jobbet systematisk for å nå, og jeg er stolt av hva vi har fått til. Bare det siste året har leserveksten vært formidabel, og når redaksjonen produserer så til de grader populært stoff er det en glede å kunne presentere dette på en så lekker og profesjonell måte. Vi er også stolte av den populære mobilappen vår, som også ble lansert i fjor, og har vært et viktig bidrag for å øke mobiltrafikken, sier redaktør i KK.no, Linda Joachime Helgesen Aslaksen.

Stolt prosjektredaktør

- Vi er veldig stolte av dette. For nettbrettversjonene tilknyttet våre merkevarer har vi vektlagt lettfattelig funksjonalitet og at det skal se bra ut og gi rom for en god visuell opplevelse. Dette er blitt lagt merke til ute i markedet, sier prosjektredaktør i Aller Internett, Ine Thereze Gransæter.Hun har hatt prosjektansvaret for nettbrettutgavene til Aller Internett sammen med IT-sjef og utviklingsredaktør Einar Ryvarden.Medieprisene deles ut av Mediebedriftenes Landsforening (MBL) under mediedagene i Bergen 9. mai. KK.no har hatt skarp konkurranse, for det var112 påmeldte bidrag i nettkategoriene av medieprisene. Det er nesten en fordobling fra fjorårets konkurranse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer