Hud & Hår

Klippe det kort?

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg er litt lei av det lange tykke håret mitt. Kjæresten min vil at jeg skal klippe det helt kort. Til daglig grer jeg håret bak i hestehale. Bruker litt farget dagkrem i ansiktet+vippebalsam!
Renate (26)

Svar: Jeg er nok litt enig med kjæresten din, du hadde vært råstilig med kortere hår. Du er en vakker, ung kvinne, og blir fort litt kjedelig og anonym med det lange håret, og spesielt i konstant hestehale. Våg å være litt vågal, og by litt mer på deg selv.

Vær glad for at du har en kjæreste som bryr seg, og sier det han mener! Du trenger nødvendigvis ikke bli kjempekort, litt myke feminine linjer som fremhever din kvinnelighet er viktig. Men kort i fronten synes jeg absolutt du skal ha det.

Det bør også være relativt kort i nakken, men mykt. Heller ikke for mye volum, synes jeg. Ha det gjerne litt flatt, og ikke for kort på toppen. Liv det heller litt opp med stylingprodukter. Våg også å legge inn litt forskjellige fargenyanser i håret, det vil gi mer liv og spill i håret.

Bestill time hos en dyktig frisør, og ta en god diskusjon med vedkommende. Ha mine råd i bakodet, vær ikke redd for å si det du mener til frisøren — tillat deg å være kritisk! Lykke til.

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Renates kjæreste vil hun skal klippe seg kort.
Renates kjæreste vil hun skal klippe seg kort. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer