Hud & Hår

Kontroll på kaoshåret

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Er opprinnelig ganske mørk i håret, men har bare blitt lysere og lysere. Nå føler jeg at håret er for blondt, og at jeg ikke ser så bra ut som jeg har gjort før, men er veldig i tvil, og livredd for å gå tilbake til brunt igjen, for hadde en mislykket periode med det i fjor.

Nå føler jeg at håret er mislykka blondt og har en stygg fasong, fordi jeg sparer til langt igjen ... Har du noen tips til hva jeg kan gjøre med håret? Slik ting er nå føler jeg meg rett og slett ikke pen i det hele tatt!

Håret bare henger der med en kjedelig farge, med en kaotisk fasong... Jeg har ganske tjukt hår så det er veldig vanskelig å holde på plass!
Yvonne (22)

Svar: Jo da, pen er du, så slapp av. Men skjønner likevel frustrasjonen din. Du kler faktisk det lyse håret ditt veldig godt, så på en måte skjønner jeg at du ikke vil bli mørk igjen. Men du må være flink til å farge etterveksten ofte.

Hva med å få det litt beigere i lusfargen, så at fargen blir litt mindre kunstig blond? Kanskje det hadde vært en idé å ta noen mørke striper i underhåret for å få litt liv i fargen? Men ikke i overhåret!

Når det gjelder hårlengeden, så er det som du sier at det bare henger der, og det er jo ganske kjedelig. Du kan jo være flinkere med å style håret ditt. Det er jo et pes å spare hår. Du kler kort hår så vel som langt hår.

Men i første omgang vil jeg anbefale deg å farge det slik jeg foreslår, så kan du heller tenke på fasongen etterpå. Jeg er sikker på at mye er gjort når du får gjort noe med fargen. Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Yvonnes tykke hår er blitt altfor lyst.
Yvonnes tykke hår er blitt altfor lyst. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer