Kk-ekspertene

Kunsten å velge riktig frisyre

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Hei, jeg er en jente på 35 år som sårt trenger et tips til ny frisyre. Jeg har ganske langt hår (nedenfor skuldrene), oppklipt i lengder og stripet i 3 nyanser i brunt, karamell og honning. Håret mitt føles fort veldig tungt, så jeg kan helst ikke ha hele lengder. Føler meg veldig kjedelig i stilen, og har lyst å få frem det beste ved meg. Har hatt kort hår en gang og det synes jeg ikke var kledelig. Har et teldig rundt ansikt så jeg tror jeg kler langt hår…? Noen tips fra en erfaren stylist?
Kari Gunn

Svar: Du har et flott hår og et flott ansikt. Bruker du riktig shampo? En som ikke gjør håret tungt, og stylingprodukter som får frem krøllene dine og som gir liv i håret. Jeg synes også du skal klippe det enda mer opp, ganske mye, men ikke kort. Og vær flink til å style håret. Vær litt mer vågal med fargen, få det litt mer «spunky». Håper du ble litt klokere, lykke til.

Helge Borgen
eksperstylist
helge@kk.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer