Kort

La lokkene falle

Inger-Anne vil forandre håret.
Inger-Anne vil forandre håret. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg bruker vanlig rens med fuktighetskrem. Litt maskara og rouge. Håret er stort sett i strikk.

Jeg ønsker hjelp til håret. Med seks barn (1-12 år) blir det liten tid til håret. Lurer på om jeg skal klippe meg i en litt kortere og lettere frisyre.
Inger-Anne (38)

Svar: Vakkert bilde av mor og barn, den er ikke gammel. Du har vel nok å henge i med når du har 6 barn, utrolig. Det jeg ser ut fra bilde er at du har et fantastisk hår, tykt og fint. Men synes det er altfor mye hår, det ser ut som en hjelm. Så jeg vil absolutt anbefale deg å klippe det. Tror du vil se mye yngre ut også, det er for tungt slik det er nå, for kompakt.

Det er sikkert praktisk å ha litt lengde på det når du er småbarnsmor, slik at du kan ta det i en hestehale, men jeg tror det hadde vært flott og stilig å klippe det kort. Få mer luft i det, og få bort det kompakte uttrykket. Få frisøren din til å farge inn noen lysere sjatteringer i det også, det vil også gi det mer liv. Bli litt tøffere, og selv om du er mor til seks, så prøv å sett av litt tid til egenpleie også. Lykke til.

Helge Borgen
ekspertstylist
helge@kk.no

Inger-Anne vil forandre håret.
Inger-Anne vil forandre håret. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer