Helse & Livsstil

Leggvansker

Er det mulig å redusere leggene?

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg har alltid hatt veldig kraftige legger og lår. Trener «Jazzercise» 2-3 ganger per uke og har fått gode resultater, spesielt på overkroppen. Er blitt mindre over baken og lårene, men leggene er det ingen forandring på. Er det noen måte å få redusert størrelsen på leggene? Får ikke støvletter og støvler over leggene og det plager meg!
Siri

Svar: Så fint at du har en treningsform som du liker og gir deg de resultatene du ønsker. Med unntak av legg-forandring ...

Det er dessverre slik at leggene er mindre mottagelige for forandring i størrelse enn resten av kroppen - fordi de består av mindre fett. På lår, hofter og mage har vi større fettreserver, så en eventuell reduksjon vil vise seg i mye større grad på disse stedene.

For veltrente jenter er ofte støvletter et problem (for meg inkludert). De som lager støvlettene regner visst ikke med at enkelte kvinner faktisk har muskler i leggene. Personlig synes jeg at litt muskler i leggene bare er pent.

Jill Jahrmann
treningsekspert
jill@kk.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer