Kk

Les KK på mobilen

Nå kan du lese kk.no hvor som helst og når som helst, bare zapp deg fram på mobilen.

Les KK på mobilen
Publisert
Sist oppdatert
Alt som skal til er at du skriver mob.kk.no i mobilens nettleser, og vips så er du inne! Med KK på mobilen kan du holde deg løpende oppdatert om helse, trening, kosthold, mote & trender, hud og hår, kultur og sex.Vårt ekspertpanel gir også personlige råd hver dag - om trening, kosthold, hud, hår & makeup, sex & kjærlighet, psykologi og jobb & økonomi.Som om ikke det er nok, kan du lese alle matoppskriftene på kk.no på mobilen mens du står i butikken og lurer på hva du skal lage til middag.Surfing på mobilen er nå like enkelt og oversiktlig som når du sjekker nettet på pc-en. Gamle wap-løsninger gikk tregt, hadde små bilder og var vanskelige å forstå hvordan man skulle bruke. Nå kommer du inn på et mobilt nettsted via mob.kk.no. Det ligner mer på vanlige internettsider. Det vil si sider med overskrifter, bilder og ingresser, slik som på bildet til høyre i denne artikkelen.Få adressen gratis på smsI stedet for å skrive inn mob.kk.no, kan du sende en smsmed kodeord «KKMOB» til 1901. Da får du tilsendt en link som du kan lagre som bokmerke og trykke på for å komme til siden. Denne sms-en er gratis. Vanligvis er internett-tilkoblingen på mobiltelefonen lagt inn på forhånd. Hvis den ikke er det kan du laste ned et såkalt «oppsett» fra enten Telenor eller NetCom
 • Sjekk også ut KK radio
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer