Hud & Hår

Lettstelt frisyre

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Lurte på om du har noen råd om hvilken frisyre jeg burde satse på? Har lyst på kortere hår, men ender som oftest opp med en kortere versjon enn det jeg har. Nå er jeg klar for noe nytt, som kan være lettstelt og ikke kreve så mye tid å lage til.
Silje

Svar: Du har et utrolig flott hår, og et fint ansikt som kan komme bedre til enn hva det gjør med alt håret. Du har flotte, naturlige krøller, kjempefint! Jeg synes du skal klippe deg såpass kort at ansiktet kommer godt frem. Når du har så mye naturlig krøller vil håret ditt fort «leve» sitt eget liv.

Klipp deg ganske kort, men spar litt rundt frontene slik at du får myket det opp ved å beholde litt krøllete fjon. Få det ellers kort, men selvfølgelig ikke pinnekort. Behold litt mer lengde bak, slik at du får bevegelsen frem. Bruk også gode stylingprodukter som vil samle håret ditt mer og gi det en mer blank finish. Fargen ser ok ut, men legg gjerne inn litt sjatteringer i det, som for eksempel lys kobber. Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Silje ønsker råd til ny frisyre.
Silje ønsker råd til ny frisyre. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer