Kk-ekspertene

Makeup- og øyenbrynsproblemer

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg pleier å vaske huden hver morgen og kveld, bruker som regel nattkrem og dagkrem. Det hender jeg sminker meg og det hender at jeg lar være.

Jeg sliter ofte med å fikse øyebrynene. Ønsker hjelp til hvordan sminke jeg bør bruke for å se mest mulig naturlig ut. Har i lengre periode vært ganske blond, masse lyse striper, og lurer på om jeg egentlig heller bør satse på noe som ligner mer den naturlige fargen min, som er ganske mørk blond.
Ann-Kristin

Svar: Bra du er flink med daglig rens og pleie av huden, det er viktig! Bruker du renseprodukter eller vann og såpe?

Når det gjelder dine bryn, vil jeg anbefale deg at du ikke markerer dem så mørke som de er på bildet, prøv deg med en grå farge, det er som regel mørkt nok. Prøv også å få en litt mer buet form på brynene, de ser litt for rette ut.

Når det gjelder makeupen, så virker det kanskje som mineralmakeup kan være tingen for deg, du har en flott hud. Mineral makeup er veldig lett og naturlig. En annen ting du kan prøve er kremrouge og kremskygger, det glir veldig fint inn i huden og ser veldig naturlig ut. Det eneste er at kremskyggene kan stripe seg litt. Håret ditt har en flott farge, og høres bra ut at det ikke er hel blondt, men lag noen effekter i et par forkjellige nyanser, det vil gi mer liv og,spenning. Få hjelp av en dyktig frisør. Håper du er blitt litt klokere.

Helge Borgen
ekspertstylist
helge@kk.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer