Jill Jahrmann

Mange eller lange treningsøkter?

Slik trener du mest effektivt.

Mange eller lange treningsøkter?
Publisert
Sist oppdatert


Spørsmål: Jeg er ei jente på 19 år som trener en del, både styrke, kondisjon og yoga/body balance. Siden jeg trener ganske ofte, lurer jeg veldig på hva som egentlig er best: å trene flere dager per uke eller å kjøre dobbel økt.

Er det f.eks. best å ha en dag med 45 min styrke og dagen etter med 45 min kondisjon, eller å gjøre begge deler samme dag og ta fri dagen derpå? Er skikkelig nysgjerrig på dette.
Maren

Svar: Det er egentlig helt opp til deg hvordan du vil gjøre det, det viktige er at du klarer å trene med kvalitet. Om du allerede er ganske sliten etter første økt, kan en til rett etterpå muligens lide av det. Om du derimot føler at du har mye å gi, og klarer å holde konsentrasjonen gjennom hele økten er det helt greit med to etter hverandre.

Jill Jahrmann
treningsekspert
jill@kk.no

LES OGSÅ:
 • Treningen som gir maks effekt
 • Finn noen å svette med
 • Slik trener du riktig
 • Slik trener du styrke
 • Jill Jahrmann er KKs treningsekspert. Hun er utdannet fysioterapeut og treningsfaglig ansvarlig for SATS.Har du spørsmål til henne, kan du sende en e-post til jill@kk.no.
  Jill Jahrmann er KKs treningsekspert. Hun er utdannet fysioterapeut og treningsfaglig ansvarlig for SATS.Har du spørsmål til henne, kan du sende en e-post til jill@kk.no. Vis mer
  Mange eller lange treningsøkter?
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer