Bloppis

Mette-Marits klær kan bli dine

Kronprinsessen gjentar suksessen, og selger sine garderobeskatter på det populære nettloppemarkedet Bloppis!

SELGER KLÆRNE SINE FOR EN GOD GRØNN SAK: Kronprinsesse Mette-Marit skapte store overskrifter da hun lanserte sin Bloppis-konto ifjor. Nå gjør hun det igjen, og selger klær til inntekt for Miljøagentene. Foto: All Over Press
SELGER KLÆRNE SINE FOR EN GOD GRØNN SAK: Kronprinsesse Mette-Marit skapte store overskrifter da hun lanserte sin Bloppis-konto ifjor. Nå gjør hun det igjen, og selger klær til inntekt for Miljøagentene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Har du alltid drømt om å ha noen av kjolene, kåpene og støvlettene til kronprinsesse Mette-Marit? Skulle du gjerne ha byttet klesskapet ditt med hennes, rett og slett? Vel, nå kan du få drømmen din oppfylt.

Selger klær på nettet - igjen

I likhet med kjente profiler som popstjerne Tone Damli og KKs moteredaktør Silje Pedersen, har kronprinsesse Mette-Marit nemlig lagt ut nye plagg på Bloppis-kontoen sin, som hun opprettet i fjor.For Mette-Marit tar gjenbruk på alvor, og har nok en gang ryddet i egen garderobe for en god sak.Her har hun funnet fram knelange skjørt fra designere som Chloè og Filippa K, en hvit drakt signert Angel Schlesser, burgunderrøde kåper og spisse pumps fra Yves Saint Laurent.

Se Mette-Marits Bloppis her!

Men også merker som Vero Moda, Banana Republic og norske Tina Steffenak Hermansen (TSH) går igjen.Hele 20 plagg, to par støvletter og ett par pumps er lagt ut for salg på det populære loppemarkedet på nett.

Loppis for en god, grønn sak

Kronprinsessen skapte overskrifter da det ble kjent at hun hadde donert flere av sine klesplagg til nettloppemarkedet - til inntekt for veldedighet, i fjor sommer.Og de ni plaggene (som også inkluderte én veske og tre par sko) hun la ut føyk nærmest ut av kronprinsessens Bloppis-butikk. Og nå gjentar hun suksessen, til inntekt for en god sak.- Bloppis.no startet 11. juni 2012 og kronprinsesse Mette-Marit var da først ute med sin egen Bloppis. Det digitale loppemarkedet ble umiddelbart en suksess. Til nå har 7000 åpnet sin egen Bloppis, ca. 25.000 besøker nettsiden hver uke og over 70.000 produkter er til salgs, sier Camilla Helling Fuglem, leder for e-commerse i Aller Media.- Vi setter stor pris på at Kronprinsessen er så engasjert i gjenbruk. Sist gang hun la ut klær, sko og vesker på Bloppis ble disse solgt veldig raskt, og vi regner med at dette skjer denne gangen også, legger hun til.Se flere av Mette-Marits garderobeskatter under:

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1 kr / 119 kr mnd

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer