Bloppis

Mette-Marits klær kan bli dine

Kronprinsessen gjentar suksessen, og selger sine garderobeskatter på det populære nettloppemarkedet Bloppis!

SELGER KLÆRNE SINE FOR EN GOD GRØNN SAK: Kronprinsesse Mette-Marit skapte store overskrifter da hun lanserte sin Bloppis-konto ifjor. Nå gjør hun det igjen, og selger klær til inntekt for Miljøagentene. Foto: All Over Press
SELGER KLÆRNE SINE FOR EN GOD GRØNN SAK: Kronprinsesse Mette-Marit skapte store overskrifter da hun lanserte sin Bloppis-konto ifjor. Nå gjør hun det igjen, og selger klær til inntekt for Miljøagentene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Har du alltid drømt om å ha noen av kjolene, kåpene og støvlettene til kronprinsesse Mette-Marit? Skulle du gjerne ha byttet klesskapet ditt med hennes, rett og slett?

Vel, nå kan du få drømmen din oppfylt.

Selger klær på nettet - igjen

I likhet med kjente profiler som popstjerne Tone Damli og KKs moteredaktør Silje Pedersen, har kronprinsesse Mette-Marit nemlig lagt ut nye plagg på Bloppis-kontoen sin, som hun opprettet i fjor.

For Mette-Marit tar gjenbruk på alvor, og har nok en gang ryddet i egen garderobe for en god sak.

Her har hun funnet fram knelange skjørt fra designere som Chloè og Filippa K, en hvit drakt signert Angel Schlesser, burgunderrøde kåper og spisse pumps fra Yves Saint Laurent.

NOE DU HAR LYST PÅ?: Em burgunderrød kåpe fra Alberto Biani, et mønstret skjørt fra Filippa K og spisse støvletter og pumps fra Yves Saint Laurent er noe av det Mette-Marit nå selger på sin Bloppis-konto.
NOE DU HAR LYST PÅ?: Em burgunderrød kåpe fra Alberto Biani, et mønstret skjørt fra Filippa K og spisse støvletter og pumps fra Yves Saint Laurent er noe av det Mette-Marit nå selger på sin Bloppis-konto. Vis mer

Se Mette-Marits Bloppis her!
Men også merker som Vero Moda, Banana Republic og norske Tina Steffenak Hermansen (TSH) går igjen.

Hele 20 plagg, to par støvletter og ett par pumps er lagt ut for salg på det populære loppemarkedet på nett.

Mette-Marits klær kan bli dine

Loppis for en god, grønn sak

Kronprinsessen skapte overskrifter da det ble kjent at hun hadde donert flere av sine klesplagg til nettloppemarkedet - til inntekt for veldedighet, i fjor sommer.

Og de ni plaggene (som også inkluderte én veske og tre par sko) hun la ut føyk nærmest ut av kronprinsessens Bloppis-butikk. Og nå gjentar hun suksessen, til inntekt for en god sak.

- Bloppis.no startet 11. juni 2012 og kronprinsesse Mette-Marit var da først ute med sin egen Bloppis. Det digitale loppemarkedet ble umiddelbart en suksess. Til nå har 7000 åpnet sin egen Bloppis, ca. 25.000 besøker nettsiden hver uke og over 70.000 produkter er til salgs, sier Camilla Helling Fuglem, leder for e-commerse i Aller Media.


- Vi setter stor pris på at Kronprinsessen er så engasjert i gjenbruk. Sist gang hun la ut klær, sko og vesker på Bloppis ble disse solgt veldig raskt, og vi regner med at dette skjer denne gangen også, legger hun til.

Se flere av Mette-Marits garderobeskatter under:


Pengene går til Miljøagentene

Den grønne bølgen brer seg raskt i Norge, og Bloppis er et bidrag her. Både klær og tilbehør til kvinner, menn og barn, samt interiør- og fritidsartikler kan nå selges på nettstedet.

Inntektene fra salget av Kronprinsessens klær går også denne gangen uavkortet til Miljøagentene, barnas egen miljøvernorganisasjon, der prinsesse Ingrid Alexandra er medlem.

Hun leverte blant annet sjekken på kr 50.128 i programmet Julemorgen på NRK, etter at mange profilerte personer gjorde som Kronprinsessen, og ryddet i skapet.

- Miljøagentene er opptatt av at alle kan gjøre en innsats for miljøet, og gjenbruk er et fint tiltak der alle kan bidra. Vi er glad for at Kronprinsessen også denne gangen ønsker å støtte Miljøagentene og barns miljøengasjement. Verden trenger flere miljøagenter og vi er stolt over at Kronprinsessen jobber på lag med oss, sier kommunikasjonsleder Anne Bleiklie i Miljøagentene.

Et av Norges største stilikoner

Helt siden hun knøt skjerfet sitt på en helt spesiell måte på St. Hanshaugen i Oslo med kronprins Haakon for mange år siden, har Mette-Marit vært et av Norges største stilikoner.

Hun har flere ganger blitt omtalt som en av verdens mest moteriktige prinsesser, og har fått skryt for å bruke dyre og billige plagg.

Se bilder av Mette-Marits ulike antrekk de siste årene her:


I flere år har hun også støttet opp om norsk design, og i 2008 ble hun kåret til årets moteambassadør under Oslo Fashion Week.

Under høstens moteuke dukket hun også opp på visningen til den norske designeren Mariette Røed Torjussen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer