Kk-ekspertene

Minstemann forstyrrer

Slik bevarer dere sexlivet etter fødselen.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Vi har en sønn på to år og har hatt et bra sexliv helt frem til at han nå har begynt å våkne om nettene. Han pleier å komme inn minst to-tre ganger hver natt og det har gjort at jeg blir så på vakt at jeg ikke lenger klare å slappe av mens vi skal ha sex. Mannen min tar ingen notis av dette og sier at det bare er å stoppe med en gang toåringen kommer inn. Hvordan skal vi løse dette slik at jeg kan falle til ro, for jeg har fortsatt lyst på sex selv om jeg føler at jeg stivner helt bare han begynner å ta på meg nå.FrustrertSvar: Etter at det første barnet kommer er det mye som forandrer seg. Så bra dere har klart å opprettholde et godt seksualliv også etter fødselen! Jeg skjønner godt du ikke klarer å slappe av når barnet ditt kan overraske dere når som helst. Dere må ta hensyn til at dere har en litt forskjellig holdning til dette, og fokusere på å få barnet til å sove i egen seng. Det kan høres ut som dere alle vil profitere på det; mamma og pappa fortsetter å ha det bra sammen og barnet får en bedre døgnrytme. To år gamle barn kan godt sove en hel natt, eller lære seg å ligge i egen seng om han skulle våkne litt i løpet av natten. Lykke til!Stéphane VildalenSex- og kjærlighetsekspertstephane@kk.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer