Catwalk

Moteuken sett fra kulissene

Blogg: Feminine kjoler, smale leggbukser, store overdeler, lekre belter og hårbånd. Sammen med litt champagne og kaviar kunne det ikke blitt bedre.

Publisert
Sist oppdatert

Se også:
 • Se bildespesial fra moteuken i København

 • Med champagneglasset godt plassert i hånden, og det tilfeldige håret perfekt lagt på plass, har den skandinaviske moteeliten inntatt Københavns catwalk. Vi løper fra visning til visning i høye hæler, og later som om vi ikke har såre føtter.  Føttene får sin fortjente hvil på de hvite stolene langs catwalken mens vi fråtser i sjokolade og champagne. Vi venter i spenning på hva de forskjellige designerne har funnet på denne gangen. Vi titter fornøyd i goodie-bagene som er plassert på stolene, og ser på mange av de andres fasjonable antrekk. - Hm ... Det var kult! - Hm ... Det var ikke fullt så kult!

  Selv om vi liker å sveve rundt på en glamorøs sky, blir vi til stadighet innhentet av det vanlige livet. Tiden er knapp, og vi må av og til ta til takke med ferdigmat i plastikkbegre servert i en papirpose. Selv klistremerket på posen får det jo til å se litt ekslusivt ut da!

  Og hittil har designerne overrasket oss! Neste vinters mote - ja, for det er det som vises, er noe å glede seg til! Det er flere feminine kjoler i mange varianter, smale bukser som stopper ved leggene, voluminøse overdeler knytt sammen med lekre belter, hårbånd og høye hæler.

  Rütsou viste imponerende måter å bruke belter på, og fantasifulle halssmykker i skinn. Elise Gug viste de lekreste kjolene (som du må kutte ut sjokolade, champagne og kaviar i et år for å få på)! Designers Remix Design avsluttet sin visning med en modell kledd i sølv fra topp til tå, også ansiktet. Og selvfølgelig en pingvinjakke! Moteuken i København er sparket i gang!


  LES OGSÅ:
 • Bilder fra moteuken i København
 • Tone Skipá Johnstad er motejournalist i KK.
  Tone Skipá Johnstad er motejournalist i KK. Vis mer
  Stylist Tone Skipá Johnstad prøver desperat å være glamorøs. Ikke alltid like lett. Her inntas middagen og frukt til dessert med plastbestikk på buss.
  Stylist Tone Skipá Johnstad prøver desperat å være glamorøs. Ikke alltid like lett. Her inntas middagen og frukt til dessert med plastbestikk på buss. Vis mer
  Glad gjeng fra VG, Henne, KK og Elle. Glamorøse Tone har sneket seg inn på dette bildet også.
  Glad gjeng fra VG, Henne, KK og Elle. Glamorøse Tone har sneket seg inn på dette bildet også. Vis mer
  Moteredaktør Kjersti Hodt koser seg med et bedre måltid på Copenhagen Fashion Week. KK er på sparebluss for tiden.
  Moteredaktør Kjersti Hodt koser seg med et bedre måltid på Copenhagen Fashion Week. KK er på sparebluss for tiden. Vis mer
  KKs motejournalist Siv Eide tar en champagnepause fra motefotograferingen. Er det rart at noen av bildene er uskarpe?
  KKs motejournalist Siv Eide tar en champagnepause fra motefotograferingen. Er det rart at noen av bildene er uskarpe? Vis mer
  Magasinet HENNEs stylist Anne Lene Holmen sammen med KKs stylist Tone Skipa Johnstad. Sånn har vi det bestandig ... Det er mange om sjampisen. Best å sikre seg!
  Magasinet HENNEs stylist Anne Lene Holmen sammen med KKs stylist Tone Skipa Johnstad. Sånn har vi det bestandig ... Det er mange om sjampisen. Best å sikre seg! Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer