Kk-ekspertene

Munnsex? Nei takk!

Er oralsex oppskrytt?

Publisert
Sist oppdatert
SPØRSMÅL:Jeg liker ikke munnsex.Jeg leser så mye om damer som ikke får kjærestene sine til å gi dem munnsex, men aldri om det motsatte problemet. Kjæresten min er veldig ivrig og glad i å slikke meg, men jeg liker det ikke! Har aldri likt det med noen før ham heller. Jeg liker sex og får orgasme nesten hver gang vi ligger med hverandre (han bruker ofte hånden i tillegg, og det liker jeg veldig godt) - men kan jeg fortelle ham at jeg synes han kan hoppe over munnsexen uten at han blir lei seg? Lille megSVAR:Kjære Lille megHva vi liker og ikke liker seksuelt er svært individuelt. Ikke alle liker munnsex. Utfordringen din blir jo å si fra uten å få kjæresten din til å føle seg veldig dum. Særlig når dette er noe han liker og dere har gjort det noen ganger allerede. Følelsen av å ha gjort ting med deg du ikke liker kan bli vanskelig for ham. Du må være tydelig på at han ikke har gjort noe galt og på hva du liker at dere gjør sammen. Fortell ham det du skriver her, at dette er noe du aldri har likt. At når du har latt han gjøre det er det fordi du har tenkt at du kanskje kan lære å like det. At det ikke handler om at han ikke er bra nok, men om hva du liker og ikke liker. Jeg tror det er viktig at du har en slik samtale med ham fordi min erfaring er at det ikke er lurt å fortsette å gjøre seksuelle ting en ikke liker med partneren sin.Hilsen StéphaneStéphane VildalenSex- og kjærlighetsekspertstephane@kk.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer