Hårtips

Nå røper hun hemmeligheten

Courteney Cox sverger til dette produktet for å få lokkene så glansfulle.

SE DET HÅRET: Tror du på at Courteney Cox bruker hjemmefarging for å få dette håret? Det påstår hun i en ny skjønnhetsspalte. Foto: All Over Press
SE DET HÅRET: Tror du på at Courteney Cox bruker hjemmefarging for å få dette håret? Det påstår hun i en ny skjønnhetsspalte. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du husker henne kanskje fortsatt best som lett nevrotiske Monica i «Venner for livet».

Og selv om det var kollega Jennifer Aniston som fikk mest omtale for håret sitt, har også Courteney Cox høstet mye ros for sine glansfulle lokker.

Siden dagene i New York, har Courteney Cox rukket å bli 47 år gammel. Men det er fortsatt uaktuelt med grått hår for skuespillerinnen, som nå gjør stor suksess med serien «Cougar Town».

I tillegg har hun gått sammen med venninnen Jane Pratt for å skrive en spalte med tips og råd på xoJane.com (ekstern lenke).

I sin første artikkel (ekstern lenke) for nettsiden, anbefaler Courteney Cox et hjemmefargingsprodukt til håret.

– Denne er for mørkhårede jenter som ikke liker rødtoner i håret. Jeg bruker Clairol Natural Instincts Brass-Free for Brunettes. Den sitter i 28 dager, men koster bare ni dollar, skriver skuespilleren.

Er du ikke brunette, men blondine, er det kanskje grønnskjær i håret du frykter. Da bør du lære deg badehettetrikset fort som fy – og unngå å vaske håret i vann fra gamle kopperrør.

LES OGSÅ: Her er hårfargen som ikke renner

Prisen er i alle fall ikke avskrekkende. Ni dollar, altså under femtilappen. Selvsagt koster det litt mer i Norge, men uansett blir det billigere enn å farge håret hos frisøren.

Bli mester på hjemmefarging

Har du noensinne farget håret og tenkt «Hæ? Dette var ikke som på pakken!».

Det er kanskje ikke så rart, ifølge På Håret-frisør Peter Vonkunz Brun.

LES OGSÅ: Dette vil ikke frisøren fortelle deg

– Hjemmefarging er faktisk svært komplisert, sa han til KK.no tidligere i år.

Les hans tips for å få til hjemmefargingen i denne saken – dette bør du ta deg tid til!


She’s known for Monica’s OCD-edged domesticity in the Friends series, but now Courteney Cox is delivering a few of her own insider home and style tips – and a lot more to boot.
Ms Cox, 47, has teamed up with old friend, Jane Pratt, to write a column for xoJane.com and, revealing her down-to-earth side, her first tip is a $9 hair colour treatment.
‘For dark-haired girls who don't like red hues coming through, I use Clairol Natural Instincts Brass-Free For Brunettes. It lasts about 28 days, but only costs $9.’


Read more: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2014499/So-thats-hair-looks-good-Courteney-Cox-reveals-9-beauty-bargain.html#ixzz1SkQco0e4

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer