Helse & Livsstil

Når han ikke vil ha barn

Ikke alle drømmer om en liten pjokk.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Endelig traff jeg drømmemannen, og så nekter han å få barn. Det er ikke et diskutabelt spørsmål engang. Jeg har alltid sett for meg at jeg skal bli mor og er helt fortvilet. Det er nesten så jeg vurderer å arrangere en liten ulykke, for jeg er sikker på at han vil bli glad i barnet når det en gang kommer i og med at han er en fantastisk person og vil bli en god far, det bare vet jeg,
Lei

Svar: Kan ikke anbefale deg å arrangere en ulykke, selv om du kanskje har rett i at han blir glad i barnet etter hvert. Det å velge om man vil ha barn eller ikke er en sentral og viktig ting i livet. Du må respektere hans valg som han må respektere ditt. Kanskje er ikke dette rette drømmemann? Kanskje er drømmemannen en mann som vil ha barn med deg? Vet du hvorfor han ikke ønsker barn? Avhengig av hvilken grunn han har for å ikke ønske barn kan det kanskje løses.

Hvis du lurer han til å få barn med deg vil det kunne gjøre det svært vanskelig i forholdet deres. Han vil da ikke kunne stole på deg i sentrale avgjørelser i livet. Jeg har truffet barn som har fått vite at en av foreldrene ikke egentlig ville ha dem. Du kan kanskje tenke deg at dette ikke var en enkel problemstilling for disse barna. Jeg har og truffet menn som har følt seg lurt og gått fra kvinnen som har blitt gravid, og nektet å ha noe med barnet å gjøre.

Du er i en vanskelig situasjon og om han ikke endrer holdning og ikke du kan tenke deg å leve uten barn, må du finne en annen. Men prøv å få han i tale og se om dere kan finne en løsning på dette. Få han til å forstå hvor viktig det er for deg. Prøv å forstå hva som gjør at han ønsker å ikke ha barn.

Lykke til!

Stéphane Vildalen
Sex- og kjærlighetsekspert
stephane@kk.no

Stephane Vildalen er vår sex- og kjærlighetsekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål henne.
Stephane Vildalen er vår sex- og kjærlighetsekspert på kk.no. Send inn dine spørsmål henne. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer