Hud & Hår

Når jobben er trim

Hvordan holde seg frisk og lekker ut mens man trener?

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Er tidligere konkurransedanser, jobber på danseskole (heltid). Vil være fresh på trening OG på kontoret/konkurranser! Underviser noen av Norges og verdens beste dansere. Ønsker å matche dem. Er gravid, har termin i mars. Bruker brun øyenskygge, sort maskara, øyemakeupfjerner. Grer meg ... Oj, der fikk jeg egentlig noe å tenke på allerede! Marianne (30)Svar: Her kommer noen tips som kan hjelpe deg til å se fresh og lekker ut. Det varierer vel litt på hvor mye makeup du kan bruke i jobb, når du trener? Men du får plukke ut det du føler for.Makeup: Det viktigste her er øynene dine. Bruk en matt, lys skygge på hele øyepartiet opp til brynet. Legg så en sort, matt øyeskygge på hele lokket. Ikke trekk den over globalbuen, men kun på selve lokket. Du kan fint bruke andre farger også, bare de er dype og mørke! Legg også samme øyeskyggen som en liner i underkant - langs undervippene og helt inn i øyekroken. Legg en sort eyeliner langs vippekanten på lokket, sort maskara. Dette vil gi deg et intenst dypt og spennende blikk! Ser også ut til at du har noe lignende på bildet. En annen ting som er veldig viktig er dine øyebryn; vær flink til å nappe dem og hold en fin fasong, det vil gi en flott innramming til ansiktet ditt og et gratis løft på øyet. Markér de litt med en grå øyebrynsskygge. Disse to tingene er det viktigste hva makeup gjelder for ditt ansikt, så ha dette som et utgangspunkt. Ellers vil jeg også anbefale deg at du bruker en lett foundation som jevner ut ansiktsfargen din, pass på at den ikke blir for mørk, du er flott når du er blek! Sensuelt! Legg en dus rouge i underkant av kinnbena dine, det smaler inn ansiktet ditt. Men bruk en helt nøytral farge, så den bare ligger som en skygge. Marker leppene dine med en lipliner og bruk den på hele leppen, ikke bare på counturen. Har du litt glossy lepper, er det med på å forstørre deme, og du kan tillate deg en del farge på munnen. Men aldri mørke farger, det vil bare forminske leppene dine. Eller du kan velge å kun bruke en blank gloss, når du for eksempel trener. Hår: Det ser ut som du har et typisk nordisk hår, fint og «lett». Jeg synes du kan ha litt lengde på håret, altså ikke helt kort. Jeg synes du hadde vært stilig med en kort bob, som er litt oppklippet nederst, nettopp for å gjøre det tynt og litt fjonete. Det er faktisk kjempestilig, det blir litt strie lengder nederst. Det hadde vært veldig kledelig til deg, det hadde gjort deg litt mer ungdommelig. Så synes jeg du skal klippe luggen litt mer morsom enn den nå er. Du ser litt for ordentlig ut! Klipp luggen skikkelig kort, slik at det også blir kontrast fra luggen til resten av lengden. Hva fargen angår, kunne den vært litt kaldere, beigere … Lykke til!Helge Borgenmakeupeksperthelge@kk.no

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer