Hud & Hår

Naturlig fargevalg

Bygg heller videre på hårfargen du har fått fra naturens side.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg ble mamma til verdens nydeligste gutt for 4 mnd siden, etter å ha gått gravid i 9 mnd trengte jeg en forandring så jeg farget håret mitt mahogni brunt. Jeg var da i utgangspunktet blond. Nå begynner jeg å bli lei fargen og vil bli lysere igjen, har du noen tips til hva slags farge jeg kler? Har lyst til å klippe det , men er veldig usikker på hva som passer. Jeg har veldig glatt hår og føler at alle stylingprodukter bare sklir ut av håret.

Kunne også trengt noen sminketips, bruker maskara og svart eyeliner til vanlig. Rosa og brune øyeskygger hvis jeg skal bort på noe spesielt. Er ikke veldig flink på hva jeg passer til selv. Håper du kan hjelpe meg?
Hanne

Svar: Hår: Når det gjelder hårfargen din, så synes jeg ikke du skal ha en farge i en mahogni-nyanse. Du skal ha en varm farge, men ikke direkte rødt, jeg synes heller ikke du skal bli lys. Ta utgangspunkt i din naturfarge, og gjør heller den litt varmere, poenget er at du skal ha en jevn, fin og naturlig klassisk farge uten innslag av rødt eller noe lyst. Det er min mening.

Du forteller at du har et glatt hår, og det er kjempefint, men du må gå til en dyktig frisør som du vet er kanonflink til nettopp å klippe det glatte nordiske håret. Få en kort frisyre som er virkelig tilpasset et glatt hår — det er bare kjempelekkert! Klipp deg kort, bli litt tøffere, men fortsett å holde det klassisk! Få frem blankheten og glansen i håret, og du har et supert utgangspunkt.

Makeup: Når du napper brynene dine, så prøv om du kan spare de litt ut slik at de ikke er så tynne som de er nå. De kan være litt tynne i ytterkant, men litt tykkere, da får du en mye finere form på dem. Bruk en lett foundation for å jevne på huden din og dempe litt på det røde. Bruk en concealer som er litt oransje for å dempe de mørke partiene under øyet- i kroken.

Legg en lys øyeskygge på hele øyepartiet, du kan for eksempel bruke en matt på dagtid, og heller velge en med skimmer på kvelden. Legg en mørkere skygge i globalbuen, du kan også legge den helt inn i øyekroken. Trekk den opp på øyebenet, dus kantene godt ut, så fargene bare smelter i hverandre.

Farger du kan bruke: plomme, brunt, grønt, lilla (varm), og de skygger som har et oransje pigment. Du kler varme farger, både på hår og makeup. Legg en sort eyeliner langs vippekanten, både på overlokket og underlokket. Sort maskara.

Legg en frisk, varm, dusbrun rouge i underkant av kinnbena dine (rosa kan bli for kald) - du har nok frisk farge på kinnene dine fra naturens side. På leppene dine kan du velge en matt farge, det er kjempelekkert med matte lepper. Selvfølgelig kan du bruke gloss, men matt er du kanskje stiligst med. Husk å være flink med egenpleie av huden din hjemme. Lykke til!

Kan jeg bli blond igjen, undrer Hanne.
Kan jeg bli blond igjen, undrer Hanne. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer