Nettmøte

Nettmøte med skjønnhetseksperten

Lider hud og hår i vinterkulda? Se hva Helge Borgen svarte i dagens nettmøte.

Publisert
Sist oppdatertHelge Borgen er vår faste makeupekspert. Han er tidligere norgesmester i styling og ordner makeup, hud og hår på kjendiseliten.

Har du spørsmål til ham, kan du sende en e-post til helge@kk.no

OBS! Du må også sende med et bilde av deg selv for at Helge skal kunne gi personlige råd.Vår skjønnhetsekspert Helge Borgen gir deg mer enn gjerne råd om hudpleie, makeup og hår.

Han har solid erfaring etter 22 år i forskjønnelsesbransjen, og deler villig vekk sine beste råd om makeup, hudpleie, hår og styling med kk.no-leserne.
Helges mål er ikke å skape trendslaver det går 13 på dusinet av, men å gi deg en look som passer perfekt for deg, basert på personlighet og ansiktstrekk.

Helge har hatt ansvaret for styling til blant annet Nobelkonserten og Grand Prix, samt en rekke prisutdelinger, filmer og tv-serier. Han er også fast stylist for frokost-tv. Han har vunnet norgesmesterskapet i makeup og var dommer i VM i makeup 2006.

Helge har sin faste ekspertspalte her på kk.no, hvor du som leser kan sende inn et bilde av deg selv og få personlig veiledning.

Klikk her og se Helges videoguide til en perfekt makeup trinn for trinn
Nettmøtet er nå avsluttet.

Følg med på kk.no for flere spennende nettmøter i tiden som kommer!

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.01.2008 / kThursday. 19:13
heii! jeg har håret ganske mye ned på skolen og sånn, så jeg lurte på om du vet om noen bra oppsatte frisyrer som ikke tar allverdens tid å lage? takker for råd..:)
Heii.Mitt råd er at du tar deg en god titt på alle bildene og tipsene her på kk sin nettside, der finner du mye bra.Lykke til.Hilsen Helge.

brud...

, innsendt av mathea
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.01.2008 / kFriday. 14:32
Hei Helge!:) Vet du om noen makeup artister i bodø ømrådet? Skal gifte meg til sommeren og har lst til å få en profesjonell til å gjøre sminken. Jeg er ganske flink til å legge sminke selv, men syns du det er tilrådelig at jeg gjør det selv på en slik dag?? Vil jo at det skal være naturlig, men samtidig litt sminket... Har prøvd spray tan, og det ble nydelig syns jeg... fikk masse skryt etterpå. hadde tenkt å ta en lett farge av det noen dager før.. Hva tror du? Vet du om noen nettsider som viser hvordan en legger brude makeup? På forhånd takk;)
Hei Mathea.ÅÅ så gøy, jeg kommer jeg...neida. Du klarer sikkert å gjøre det ok selv, men det blir som regel aller best hvis du har en dyktig proff makeupartist, så finner du en så go for it, jeg kommer ikke på noen for øyeblikket, men klart det finnes i Bodø!!! Jeg er som kjent litt skeptisk til spray tan, men dette har du tydligvis klart bra. Så gjør det, men vær forsiktig med ansiktet, skjolder er det styggeste jeg vet, og spes på en vakker brud, eller søk på nettet. Lykke til, du blir helt sikkert fantastisk vakker, sukk!!!Hilsen Helge.

HUD

, innsendt av Ann-Iren
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.01.2008 / kSaturday. 21:03
Hei !Eg har problem med svetting i ansiktetet,spesielt rundt augene. Dette er slitsamt og sminken held ikkje godt. Eg brukar Christian .Dior sminke blant anna løspudderet til Dior, bør eg heller bruka fast pudder ( pannen blir fort blank). Kan du gje meg nokon tips ? Huda mi elles har tendens til å verta raud, kan du anbefala meg ein god ansiktskrem (brukar Bioterm Aquasourse,Lancome neurocalm,Clarins ekstra firming).Takk på førehand ! Ann-Iren (37 år, vestlandet)
Hei Ann-iren.Her blir det veldig personlig, hva som passer din hud, du må ha et produkt som ikke "svetter", og trekker seg godt inn i huden, og det varierer fra produkt til produkt og fra person til person. Dior sin makeup er super, og fast eller løst pudder er nesten hipp som happ. Det er viktig at du har litt god tid når du legger makeupen, slik at fuktighetskremen har fått tid til å trekke godt inn i huden, du har også kanskje en høy kroppstemperatur. Har desverre ikke så mange andre råd, men har du prøvet kjølende masker og kremer? Hør også innom en hudpleier, det kan være lurt!!Lykke til.Hilsen Helge.

sminke

, innsendt av Lise
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0006.01.2008 / kSunday. 01:59
Hei. Jeg lurer ganske enkelt på i hvordan lys bør man sminke seg?
Hei Lise.Et dagslys er det beste, unngå overlys. Det lager masse skygger i ansiktet, sidelys er bra, som har et dagslys.Hilsen Helge.

Ny hårsveis!

, innsendt av Embla
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0006.01.2008 / kSunday. 15:41
Heisann Helge!Jeg har planer om å klippe meg, men er litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det! Jeg har hår til skuldrene og hjerteformet ansikt. Jeg har tenkt på lugg, men tror ikke jeg tør helt enda. Jeg vil gkærne at håret skal se litt tykkere ut også.Har du noen tips? På forhånd; TUSEN TAKK!Vennlig hilsen Embla.
Hei Embla.Ved å klippe håret ditt en god del, så vil det automatisk oppleves mye tykkere. Hva med å klippe det i en kul bobfrisyre, hvor det er skikkelig skråklippet ned på sidene? Slik vil du ungå å klippe deg altfor kort. Unngå for mye volum på frisyren.Lykke til.Hilsen Helge.

dagkrem + solkrem?

, innsendt av Lise Marie
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0006.01.2008 / kSunday. 20:03
Hei!Jeg har en dagkrem som jeg er veldig fornøyd med. Den har alt jeg krever bortsett fra en ting - solbeskyttelse. Det jeg nå lurer på er om jeg kan blande en solkrem inn i favorittkremen min? Eller vil det ødelegge effekten av begge?
Hei Lise Marie.Du kan prøve å blande den inn i foundationen, men tror det vil ødelegge den litt, den vil bli veldig fet, men prøv deg frem. Du kan også prøve å legge et tynt lag solbeskyttende krem under, og la det tørke litt før du legger foundation. Men nå i dag så er de fleste foundationene med solfaktor, kanskje du skal prøve å bytte?Hilsen Helge.

børster til mineral makeu

, innsendt av Cecilia
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0007.01.2008 / kMonday. 01:28
Hei,1. jeg er fast bruker av ID make up, hvor ofte anbefaler du at man skifter børster? Mine ser fort ut som en gammel tannbørste etter ca 6-7 mnd, og har byttet de ut to, tre ganger per år, men i parfymeriet sier de at jeg skal ikke bytte de ut overhodet, at de er nesten "livstid". Dette kan vel umulig stemme eller er det jeg som polerer altfor hardt? 2. Jeg har knall grønne øyne, kan du anbefale farge på øyenskygge og kajal? Har til nå brukt grønn og fiolett (både øyenskygge og kajal)Tusen takk for svar,Mvh,Cecilia, 30 år
Hei Cecilia.1. De varer ikke livet ut nei, og jeg synes det er flott at du bytter de ut, av og til! Men det kan nok hende at du bruker de litt for hardt og polerer huden for mye, det er ikke fint på mineralmakup hvis huden blir for polert.2. Grønt er supert! I tillegg til at varme farger og det røde vil fremheve dine grønne øyne flott, altså farger som har en rød undertone.Hilsen Helge.

Tynn hud

, innsendt av Kikki
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0007.01.2008 / kMonday. 08:36
Hei Helge!Jeg er en jente med lyst hår og lys og tynn hud. Og akkurat denne tynne huden min irriterer meg hver dag. Har alltid røde kinn med tynne blodårer som synes, og blå ringer (ikke poser) under øynene av at blodårene synes gjennom. Føler det er så ille at jeg går ikke utenfor døren uten å bruke foundation først. Er det noe å gjøre med dette på permanent basis? Kjøpte en krem på apoteket som skulle hjelpe mot synlige blodårer i kinnene, synes denne har hjulpet litt, men ikke nok. Kan man bruke laser på slikt? Går det ann å få tykkere hud på noen måte? Hva vil du anbefalle når det gjelder sminke? De har en concealer på Mac som er laget spesielt for å maskere blå ringer, har du kjennskap til om denne er bra?Om du kan gi meg noen tips er jeg svært takknemlig :-)
Hei Kikki.Hudpleieren har produkter for dette, så hør innom der, det finnes. Ellers så synes jeg du skal bruke foundation og concealer, og Mac sin Consealer er bra, det samme gjelder Makeup Store sin, Det som er viktig er at den har en oransje tone, som vil dempe dete blå. Har du prøvd produkter fra Glo Mineral? Også veldig bra.Lykke til.Hilsen Helge.

hudpleie

, innsendt av KristineT
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0007.01.2008 / kMonday. 11:08
Hei.Jeg har et spørsmål som kanskje ikke du kan svare på men prøver likevel.Vet du om noen gode ukeblad som dreier seg om hudpleie og make up??Norske blad helst og ikke blad som tar for seg mote og intriør, men bare hudpleie, make up og evt hår.Veldig intrs i slike ting, men lei av å lese om moter og klæt osv.Håper på svar ;))
Hei Kristine.Du finner egne magasiner hos divers kiosker, husker ikke hva alle heter, men for eksempel Makeup&hair, Beauty, Makeup Store har feks egne magasiner som er supre, hva med å kjøpe Vendelas beauty bibel der vil du finne mange gode tips. Men det finnes mange forskjellige magasiner på markedet. her på kk.no finner du mye, og på nettet generelt. Søk på "skjønnhet" og all slags andre søkeord... Estetique har også egne bra blader som kommer innimellom....Lykke til.Hilsen Helge.

Øyekrem

, innsendt av Linselusa
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0007.01.2008 / kMonday. 14:24
Kan du forklare hvor og hvordan man skal påføre øyekrem? Har hørt at den skal både over lokket og under øyet?
Hei Linselusa.For det første skal det usynlig lite til, og den skal påføres på undersiden, og litt på øyebrynsbenet, ikke på selve lokket.Lykke til.Hilsen Helge.

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0007.01.2008 / kMonday. 15:34
Hei! Vil du anbefale babor til fet hud? Lurer på å kjøpe babor perfect combination dagkremen og renseolje. Lurer også på hvor jeg får kjøpt de beste penslene til påføring av cake eyeliner=)
Hei.Babor er supert, og har produkter til all slags hudtyper. De aller beste penslene finner du i spesial makeup butikker, som feks mac, makeupstore, face stockholm, mac, visage makeupstore etcHilsen Helge.

vakre lepper

, innsendt av liv-k
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 10:03
Hei Helge!Jeg er ganske fornøyd med formen på leppene mine, men vil gjerne ha litt mer volum. Hvordan kan jeg sminke dem større uten at jeg ser ut som en østeuropeisk b-film-stjerne?Hvordan virker lipglossene som skal gjøre leppene større? Er det skadelig?
Hei Liv-K.Lyse lepper virker forstørrende, mørke lepper forminsker. Glossy/blanke lepper fremhever og virker forstørrende. Du kan bruke lip plumper-produkter, men ikke hele tiden og ikke som et pleieprodukt, leppene trenger litt pause. Du kan bruke en contour som er ørlite mørkere enn selve leppen. Ekstra lyst felt midt på leppen over og under. Husk å peel leppene.Lykke til.Hilsen Helge.

Uren hud

, innsendt av Karoline
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 10:04
Hei. Jeg sliter veldig med uren hud, spesielt i pannen og på haken. Har hatt det i flere år. Får fort arr av kvisene som ikke går bort. Jeg spiser ikke godteri og har ellers et sunt kosthold med mye frukt og grønnsaker. Har ingen spesielle renseprodeukter, for det blir kun verre av alle jeg har prøvd. Har du noen idé til hvordan jeg kan få det bort / gode produkter? Er snart juleball, vil gjerne ha skinnende og fin hud! Har du noen tips til å få dekket urenhetene?
Hei Karoline.Jeg tror nokk du vil finne gode produkter for deg antagelig hos en hudpleier, ta deg en tur dit, få deg en god behandling, og skaff deg gode og riktige produkter der. Du må få deg en god rutine på egenpleie av huden din hjemme, super-VIKTIG!!!Lykke til.Hilsen Helge.

Fjernet extensions

, innsendt av Jente
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 10:04
Jeg har nettopp tatt ut mine extensions. Vil spare mitt eget hår. Har nå hår til over brystene. Det er litt fint og tynt og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre med det :( Noen tips?
Hei Jente.Jeg synes du skal få deg en real og god klipp, det er det jeg tror håret ditt trenger, selvfølgelig ikke kort!! Få pleieprodukter og stylingprodukter for et fint hår.Lykke til.Hilsen Helge.

Anbefaling

, innsendt av Anonym
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 10:06
Heijeg lurte på om du kan hjelpe en 19 år gammel jente litt. Har helt krise og jeg synes du er den beste:) stå på1.Hvilken maskara vil du anbefale som ikke er alt for DYR? 2.hvilken eyeliner vil du anbefale, en som sitter på hele dagen(kan være dyr)3.Hva synes du om mac sine produkter? Her vi dem i norge? Viss ikke hvor kan jeg få kjøpt disse produktene. Er de dyre? 4.Jeg har ganske lys hud og langt kald blondfarget hår og så har jeg grå/grønne(mest grønne) øyner, har forresten litt små øyner5.jeg har ganske stor panne og stort ansikt. Hvilken frisyre ville du gått for til en nok så tettsittende svart kjole?(har langt opp-klippet hår)6.og så til slutt noe som er litt flaut ,hvordan vill du fjerne hår i nesen? Har hørt om slike små maskiner som fjerner dette lett. Hvor kan jeg få kjøpt en slik hen ? Synes bare at nesehår er sååå ekkelt og lite pent å se på Setter veldig pris på denne siden og håper du kan hjelpe meg.Hilsen små desperat jente på 19.
Hallo Anonym. Tusen takk, ja jeg vil stå på!!1.Max Factor2.Kryolan fast cake eyeliner, brukes sammen med en tynn pensel og blandes med vann. (fåes kjøpt hos Visage makeupstore, Oslo) Eller Chanel sin kajal, lett og softe ut.3.Ja mac er bra, og finnes i Oslo på Glassmagasinet, og snart på Gardermoen, de er midt på treet prismessig.5.Enkelt glatt oppsatt, men med lugg, eller slik at du får en litt tung lugg og dratt til siden.6. Enig, nesehår er ikke så veldig flatterende. Du kan klippe de bort, eller nappe de selv, gjør litt vondt, men skitt au..Lykke til.Hilsen Helge.

hovne øyne

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 10:07
Heisann,Jeg er en kvinne på snart førti, som tidvis sliter med hovne øyne. Naturlig nok oppstår dette gjerne i perioder hvor jeg får lite søvn. Er det noe jeg kan gjøre for å motvirke hevelsen i disse periodene?Bruker fra før øyemaske fra Kanebos Sensai-serie som vanlig øyegele, påfører litt morgen og kveld etter rens. Huden blir smidig, men jeg synes ikke at den dempende effekten er god nok. Har du tips om en god øyekrem som gjør susen?
Hallo Hovne øyne.Kjøp øyepads/øyemasker som kjøler ned, det vil hjelpe litt der og da. Ellers så har La Prairie en super øyegel, dyr, men den funker bra. Det er viktig at produktet er drenerende, har du hørt innom en hudpleier også?Lykke til.Hilsen Helge.

Dådyrøyne

, innsendt av Maria
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 10:07
Hvordan får jeg slike Hepburn-øyne? Synes det er nesten umulig å ta på meg flytende eyeliner uten at jeg blir svart over alt.
Hei Maria.Trening er stikkordet. Kjøp deg en fast cake liner, en separat pensel som er spil tynn, blandes med litt vann. Når den skal legges på, så støtt deg med håndflaten til ansiktet slik at du får god støtte, viktig. Konsentrer deg om å få lineren inn i vipperøttene, det er lettere, en å tenke på at linjen skal være korrekt på lokket, det vil uansett komme der også også. La den tørke litt, før du åpner øyet helt. Dette får du til garantert, men øv litt.Lykke til.Hilsen Helge.

Vårmakeupen

, innsendt av Nysgjerrig
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 10:07
Hvilke trender blir de store nå til våren?
Hei Nysgjerrig.Vårens farger er alltid lyse og optimistiske, ingen tunge farger. Jeg opplever ikke at det er noe revulosjonerende nytt. Fargene går i eplegrønt, rosa, gult, oker, brunt, kobber, violett, fersken, luse og delikate farger som er kjempelekkert til vår nordiske og flotte lyse hud!! Men det det handler om for meg, er å finne de farger som passer nettopp deg! Kos deg i fargepaletten.Hilsen Helge.

Knusktørr hud

, innsendt av Cocaracha
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 10:08
Hei Helge!Huden min slurper i seg alt av fuktighetskremog jeg våkner med stram og tørr hud hver morgen. Har du noen gode tips til ei på 35 år? Jeg har aldri hatt dette problemet før.
Hei Cocaracha.Velkommen i klubben. Du må skaffe deg fuktighetskremer som er for din hud, kaste den du har, for den virker tydeligvis ikke, ta turen innom en hudpleiesalong.Hilsen Helge.

God øyekrem

, innsendt av Gabrielle
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 10:09
Kan du anbefale en god øyekrem som ikke føles fet og ikke koster utrolig mye? Fra hvilken alder anbefaler du at man begynner å bruke øyekrem?
Hei Gabrielle.Jeg synes man kan begynne med egne øyeprodukter fra ca rundt 20 år, det er forebyggende, og uansett alder så er det ikke ok å bruke for tunge produkter rundt øyepartiet. Når det gjelder hvilket produkt som er bets, så prøv deg litt frem, Nivea, L'oreal, Makeup Store er noen produkter som ikke er så dyre. Men av og til så kan det lønne seg å bruke litt ekstra penger på slike produkter.Lykke til.Hilsen Helge.

Blank hud

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 10:14
Jeg sliter med en evig blank nese. Jeg renser huden med milde produkter morgen og kveld, og bruker fuktighetskrem etterpå. Merkene varierer, men forsøker å holde meg til næringsrike produkter da jeg er passert 30, og merker at huden krever mer enn før. Kremer med såkalt mattende effekt opplever jeg ikke har nok fuktighet.Er så lei av å måtte pudre nesa mange ganger daglig for å dempe "glansen". Noen tips til hva jeg ellers kan gjøre?
Hei Blank hud.Det er veldig vanlig å ha en fet/blank t-zone. Mine råd vil være: Anti t-zone, foundation som inneholder pudder. Og er du sikker på at du bruker riktige hudpleie produkter, de kan jo også være for rike på olje? Men det å justere makeupen med pudder utover dagen, er oftest veldig bra, da holder du kontroll på makeupen. Prøv deg frem med noe av dette.Lykke til.Hilsen Helge.

, innsendt av mia
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 10:19
vil du lage et hjemmespa program til meg? ville hjulpet veldig i vinterkulda..(:
Hei Mia.Ja det vil jeg, men da må du sende med bilde og spørsmål til helge.kk, og så må du være litt tolmodig på svaret.Hilsen Helge.

, innsendt av Mie
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 10:34
I det kalde vinterlyset er det vanskelig å vite hvilken fargenyanse på rougen jeg skal velge. Jeg har lys hud, blondt hår og blå øyne.
Hei Mie.Det er vanskelig å si uten å vite tonen på huden din, men en naturlig litt kjølig farge, litt rosatone, tror jeg kanskje ville passet.Hilsen Helge.

Striping

, innsendt av Lotten
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 10:38
Jeg synes det er skummelt å stripe håret på vinteren fordi det lett blir så unaturlig inntil etterveksten vokser bittelitt ut, så nå har jeg kviet meg for å ordne den i lang tid. Hvordan skal jeg få frisøren til å forstå at jeg vil ha naturlige striper på toppen og anbefaler du folie eller hette. Ender alltid opp med Playboy-farge i hele håret.
Hei Lotten.Skjønner deg super godt, og helt enig. Folie striper har frisøren kontroll på, og kan sette stripene nøyaktig der man vil, men det kan bli mer markert og synlig. Med hette blir stripene mer "flyviske" og kan blande seg lettere inn i håret, uten å få de så markerte. Så er det viktig at det ikke blir bleket med vanlig blekestoff, men blir farget i ønsket nyanse, med vanlig hårfarge, da kan du få akkurat den nyansen du vil. Ta deg en skikkelig prat med frisøren, og opplever du null kjmei, så gå og finn deg en ny frisør.Lykke til.Hilsen Helge.

hårkur

, innsendt av lh
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 10:46
Hei helge?Er det lurt å sove med hårkur i håret hele natten? Jeg har hørt litt ulike ting om dette...
Hei Ih.Jada, det kan du gjøre, så sant håret ditt virkelig trenger så mye fuktighet. Det detter nok ikke av nei, så kos deg.Hilsen Helge.

Mascarahjelp

, innsendt av Anne M.
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 11:04
Hei!Jeg leste i et ukeblad om en slags halvmåne formet hvit ting til hjelp på undervippene, for at det ikke skal søles mascara. Jeg pleier å ta vare på slike tips, men dessverre glemte jeg det denne gangen! :-( Jeg går ut ifra at det må ha vært et slags lim på baksiden slik at det vil sitte på huden!?En venninde av meg har spurt etter dette i forskjellige butikker både her på Hønefoss og i et par butikker i Oslo, men niks!Har forsøkt på nettet også, med forskjellige søkeord, men nei!Angrer fælt på at jeg ikke tok vare på artikkelen da jeg har en nummen høyrehand som gjør det litt vanskelig å få mascara på undervippene uten at det ser ut som om jeg har fått et blått øye! ;-)MvhAnne M. Gilhuus
Hallo Anne M.Jeg er faktisk litt i tvil selv på hva du mener, dette produktet må ha gått meg et hus forbi, desverre. Men hva hvis du tok en bit cleenex, det er jo veldig tynt, og la det under vippene, med litt øyekrem først under, da vil det sitte, og du kan påføre maskaraen??Lykke til.Hilsen Helge.

Sty hud

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 11:06
Hei Helge. Huden min er både grå og gusten - har du noen tips til en god foundation som kan friske opp litt? På forhånd tusen takk for svar.
Hallo gusten hud.Første bud for å få fin glød i huden er at du er flink med egenpleie av huden din hjemme. Påfør fukt, rens huden hver kveld, peeling etc. Så kan du skaffe deg en foundation som har nøyaktig lik farge som huden din, men med litt glød i seg, så kan du gå over makeupen med et pudder som inneholder litt glød og shimmer.Lykke til.Hilsen Helge.

Are you pådet?

, innsendt av Tryne
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 11:07
Jeg har hørt at det er lurt å smøre inn ansiktet med appelsinsaft, er dette sant? (Jeg synes jeg kjente det etset i øynene :S )-Bekymret 32
Hei Tryne.Ren, konsentrert appelsinsaft er sterkt, og spør du meg, så hadde jeg brukt produkter som er laget for ansiktet i kontrollerte former. Jeg tror syren fra appelsinen må inneholde andre ting for at den skal gi noe resultat, annet enn at det svir??Hilsen Helge.

rettetang

, innsendt av krølla
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 11:47
hei hei...Kan man fint bruke rettetang 2 ganger i uken uten at håret tar skadde av dette?har tykt hår og masse krøller jeg til tider er lei =O)Har du noen gode tips så blir jeg glad for å motta dette.Ha en fortsatt fin dag.
Hei Krølla.Har du et tykt og solid hår så kan du bruke rettetang 2 ganger pr uke, men vær flink til å tilføre det fuktighet og regelmessig klipp/stuss. Selvfølgeglig så kan allt man gjør med håret slite.... Er du så heldig å ha flotte krøller, så synes jeg du skal fremheve de, istedenfor å fjerne de.Hilsen Helge.

maskara

, innsendt av Berit
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 11:49
Hei Helge. Du er så flink:)Jeg har et spørsmål ang maskara. Jeg synes ofte at de blir tørre fort. Og at effekten forsvinner fort. Etter et par måneder vil de liksom ikke forlenge øyevippene på samme måte som før, eller bøye dem fint oppover. Hvor ofte er det meningen at man skal bytte ut maskaraen? Er det noen som holder bedre enn andre?
Hei Berit.Tusen takk. Skrur du skikelig igjen når du er ferdig, slik at det ikke kommer luft til, for da tørker maskaraen fort. Maskaraen skal byttes ut når den klumper og blir for tørr. Jeg synes kanskje litt dyrere maskara holder litt lenger...??? Men generelt så er man nok ikke flink nok til å bytte ut maskaraen regelmessig.Hilsen Helge.

Spørsmål+ et tips :)

, innsendt av Mona
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 12:05
Hei :)Jeg lurer på om du kan gi meg tips om en øyekrem som faktisk er drenerende, og ikke bare reklamerer for at den er det. Og et tips... hovne øyne kan ofte komme om en har tørre slimhinner i øynene(av f eks. tørr inneluft, mye jobb med pc osv...). Fikk tips av en øyelege om å bruke systane øyedråper. Disse har hjulpet meg en en god del. Effekten merkes etter et par måneder når slimhinnene har bygget seg litt opp igjen.Men jeg ønsker altså å supplere med en drenerende krem, slik at jeg kommer tilbake til mitt nydelige jeg;)Tips mottas med takk!
Hei Mona.Les dette jenter, altså øyedråper som funker for hovne øyne, supert!Og her øyekremer som er drenerende: La Prairie, Babor, Carita har blant annet øyegels som er bra og drenerende.Hilsen Helge.

cosmica

, innsendt av januarpiken
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0008.01.2008 / kTuesday. 12:05
Er det ok å bruke cosmica ansiktsvask og ansiktsvann? Jeg bruker en god (og dyr) nattkrem fra Lancome, dagkrem fra samme merke, og en god øyekrem.
Hallo Januarpiken.Det er ok, men aller best å bruke alt i samme serie.Hilsen Helge.Nettmøte med skjønnhetseksperten
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer