Nettmøte

Nettmøte om hud, hår & makeup

Trenger du tips om hvordan du kan få orden på hår, hud og makeup etter sommeren? Spør vår skjønnhetsekspert Helge Borgen om råd i dag.

Publisert
Sist oppdatert
Vår skjønnhetsekspert Helge Borgen stiller i nettmøte torsdag 21. august fra klokka 12-14. Men allerede nå kan du sende inn spørsmål til skjønnhetseksperten. Han har solid erfaring etter snart 25 år i forskjønnelsesbransjen, og deler villig vekk sine beste råd om makeup, hudpleie, hår og styling med kk.no-leserne.Helges mål er ikke å skape trendslaver det går 13 på dusinet av, men å gi deg en look som passer perfekt for deg, basert på personlighet og ansiktstrekk. Helge har hatt ansvaret for styling til blant annet Nobelkonserten og Grand Prix, samt en rekke prisutdelinger, filmer og tv-serier. Han er også fast stylist for frokost-tv. Han har vunnet norgesmesterskapet i makeup og var dommer i VM i makeup 2006. Send inn dine spørsmål til Helge nå.Helge Borgen er vår faste makeupekspert. Han er tidligere norgesmester i styling og ordner makeup, hud og hår på kjendiseliten.

Har du spørsmål til ham, kan du sende en e-post til helge@kk.no

OBS! Du må også sende med et bilde av deg selv for at Helge skal kunne gi personlige råd.Helge har sin faste ekspertspalte her på kk.no, hvor du som leser kan sende inn et bilde av deg selv og få personlig veiledning.Klikk her og se Helges videoguide til en perfekt makeup trinn for trinn

Nettmøtet er nå avsluttet.

Følg med på kk.no for flere spennende nettmøter i tiden som kommer!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer