Nettmøte

Nettmøte om hud, hår & makeup

Lider hud og hår i drittværet? Skjønnhetsekspert Helge Borgen gir deg råd i nettmøtet tirsdag 5. februar kl 12-14.

Publisert
Sist oppdatertHelge Borgen er vår faste makeupekspert. Han er tidligere norgesmester i styling og ordner makeup, hud og hår på kjendiseliten.

Har du spørsmål til ham, kan du sende en e-post til helge@kk.no

OBS! Du må også sende med et bilde av deg selv for at Helge skal kunne gi personlige råd.Vår skjønnhetsekspert Helge Borgen gir deg mer enn gjerne råd om hudpleie, makeup og hår.

Han har solid erfaring etter 22 år i forskjønnelsesbransjen, og deler villig vekk sine beste råd om makeup, hudpleie, hår og styling med kk.no-leserne.
Helges mål er ikke å skape trendslaver det går 13 på dusinet av, men å gi deg en look som passer perfekt for deg, basert på personlighet og ansiktstrekk.

Helge har hatt ansvaret for styling til blant annet Nobelkonserten og Grand Prix, samt en rekke prisutdelinger, filmer og tv-serier. Han er også fast stylist for frokost-tv. Han har vunnet norgesmesterskapet i makeup og var dommer i VM i makeup 2006.

Helge har sin faste ekspertspalte her på kk.no, hvor du som leser kan sende inn et bilde av deg selv og få personlig veiledning.

Klikk her og se Helges videoguide til en perfekt makeup trinn for trinn

Send inn dine spørsmål til Helge allerede nå.
Nettmøtet er nå avsluttet.

Følg med på kk.no for flere spennende nettmøter i tiden som kommer!

Makeup skole

, innsendt av Ma
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.02.2008 / kSaturday. 10:39
Hei Helge! Jeg har et spørmsål angående makeup artist skoler. Jeg har kjempe lyst til å utdanne meg som make up artist etter vidergående. Jeg har sett litt på nettet og funnet noen skoler som ser ut til å være okey, som for ekspempel International makeup center i oslo. Men jeg vet ganske lite om denne skolen og den er en skole å anbefale. Jeg har også sett flere skoler slik som Niss makeup og imageakademiet-makeup skolen i Oslo. Jeg har forsøkt å sende mail til international makeup center i Oslo, men det gikk ikke an å sende. Jeg lurte så på om du visste noe om disse skolene og om det er noe å anbefale? Jeg har sett at jeg kan utdanne meg som makeup artist ved å studere enten 10 uker eller 20. Men hva er den store forskjellen på utdanningen fra 10 uker og 20 uker? Er det slik at du lærer mer og kanskje blir mer etterspurt ettersom du vet mer, eller blir en likestilt med de som har tatt bare 10 uker? Jeg har ikke tenkte å satse alt på denne utdanningen, for jeg vet at det kreves veldig mye å få jobb. Men jeg er veldig glad i å sminke meg selv og andre. Bortsett fra de skolene jeg har nevnt er det noen du kan anbefale som du vet er gode skoler? Vet du hvordan miljøet er innenfor slike skoler? er det mye konkurranse om hvem som er best eller er det slik at de hjelper hverandre? Jeg har gått i en klasse med bare jenter og det har vært mye konkurranse og press, så jeg hadde satt svært pris på å få slippe dette etter vidergående. Jeg har lyst å ha en fin tid, få venner og en god utdannelse. Håper du kan hjelpe meg med disse spørsmålene. Mvh Ma
Hallo Ma.Hvilken skole du skal velg kommer an på hvor mye du vil satse på en kariere innen dette yrke. Hvis det er et yrke du virkelig vil satse på, så hadde jeg reist til utlandet, men det er jo dyrt. Her hjemme er skolene ok, jeg hadde satset på en skole som heter Art Complexion, International makeup Center er bra, men jeg tror ikke du lærer det du måtte trenge, men er det kun skjønn sminke så er det ok. Konkurranse vil du desverre finne overalt. Hvis du virkelig vil satse på dette yrket, så er det også en fordel om du er utdannet frisør, da er det mye lettere å få jobber. Lykke til.Hilsen Helge.

Hvordan få renere hud?

, innsendt av Sad girl
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.02.2008 / kSaturday. 11:33
Hei sann!!Jeg er en jente på 19år. Jeg har fått en del sorte merker på ansikte etter kvisene. En del har godt bort, men har fortsatt en del som ikke går bort. Er det noe jeg kan gjøre for å få dem fortest bort. Håper på svar.Takk på forhånd :)
Hallo Sad girl.Fortvil ikke! Har du god rutine på din egenpleie av huden din??? Peel huden din 2-3 ganger pr uke, rens huden hver dag, og bruk produkter som er for din hud! Ta deg en hudpleie time også. Lykke til.Hilsen helge.

sminke

, innsendt av j17
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.02.2008 / kSaturday. 11:36
Jeg har sett disse nye sminke produktene i blader, Jane Iredal, mener du de er anbefalende å prøve?
Hei Jente 17.Det er bare å prøve, så finner du ut om det er noe for deg og din hud...Hilsen Helge.

hudpleie

, innsendt av j16
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.02.2008 / kSaturday. 11:38
Jeg er en jente med områder i kinnene som er veldig rødt, er det anbefalende å bruke ett godt serum, eller er dette helst for gamle damer? Jeg har sett på et serum fra dermelogica.
Hei Jente 16.Det kommer an på hva slags serum dette er. Du har nok en litt sensitiv hud, og muligens litt tørr, så det er da viktig å finne produkter som er for nettopp dette. Mye fukt er viktig, og gjerne er serum som er konsentrert på netteopp fuktighet, skal du ut i kulde, så påfør kuldekrem, eller en skikkelig fuktighetskrem. Dermalogica er et bra produkt!Hilsen Helge.

Hjelp!

, innsendt av Mari
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.02.2008 / kSaturday. 11:42
Hei, jeg bare lurte på hva som er ditt tips for å forebygge rødt område i kinnene?
Hei Mari.Masse fukt, med milde produkter, unngå å forfryse ansiktet og påfør rikelig med fukt når du skal ut i kulden. Evntuelt bruk produkt for cyprose. Når det gjelder makeup, så bruk en concealer som har et snev av et grønt pigment, så foundation over, det vil dempme på det røde.Lykke til.Hilsen Helge.

linjer og rynker...

, innsendt av anine
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.02.2008 / kSaturday. 13:51
Hei Helge!Jeg er en 20 år gammel jente som trenger litt hjelp/tips til pleie av huden min. Er egentlig ganske flink til å rense huden og smøre den. Jeg bruker 3-trinnssettet til Clinique. Men jeg har begynt å få små, fine linjer i ansiktet, særlig i panna. Det ser nesten ut som rynker, og når jeg drar huden tilbake med hendene ser jeg hvor glatt huden min egentlig skulle ha vært.Er det rett og slett bare tidens tann som har begynnt å tære på meg? Er det noen spesielle produkter eller merker du kan anbefale som gjør huden min glatt og elastisk igjen? Eventuellt en type behandling hos hudpleier?Klem fra anine;)
Hei Anine.Slapp helt av, tror ikke dette er noen krise. Men det som er viktig er at du tilfører huden masse fuktighet, det er stikkordet til all hudpleie, og også når det er snakk om å forebygge huden for alderdommen, og at du bruker egne øyeprodukter, huden der er så tynn at den vil ikke bli glad for stadig påføring av ansiktskremen, Så her er det viktig å bruke et øyeprodukt som er drenerende, og ikke for tung. Det å finne produkter som passer nettopp din hud, er kjempeviktig!! Ikke bruk de samme produktene sommer som vinter, og følg med på hudens forandring, og velg riktige produkter ut fra dette! Og ja, oppsøk hudpleier innimellom, og få pleie ut fra riktige anbefalinger. Riktig kosthold, og nok vann! Vi trenger heller ikke å komplisere det mer enn nødvendig, og det finnes ingen trylleformular.Lykke til.Hilsen Helge.

hudpleieklinikk

, innsendt av marte
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.02.2008 / kSaturday. 13:56
Hei!Jeg sliter med å finne hvilket merke og hvilke produkter som passer til min hud. Jeg vurderer derfor å ta en tur til hudpleier, få behandling og analyse slik at hun kan anbefale noe. Men jeg synes det er vanskelig å velge hvor jeg skal bestille time. Jeg ønsker selvfølgelig en seriøs og flink hudpleier som ikke bare prøver å prakke på meg masse ting som jeg egentlig ikke trenger.Hvordan kan jeg finne ut av hvor jeg burde gå? Kan du eventuellt anbefale et sted?
Hei Marte.Hør på anbefalinger fra venner og kjente, det hjelper til å velge riktig sted. De små salongene kan være like bra som de store. Ta deg en tur innom og få en dialog med hudpleieren, og kjenn på det du føler, og velg ut fra det, er det ikke noe, nei så går du, tør å stille krav. Seriene de har hos en hudpleier er så store, så du finner garantert noe der som passer for din hud, spør å få med deg noen prøver og test ut hjemme, da kjenner du også hvordan de oppleves på huden din. Og husk at huden trenger litt tid til å venne seg til produktet.Lykke til.Hilsen Helge.

Stilanalyse

, innsendt av Anne
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.02.2008 / kSaturday. 15:10
Hei Helge,Jeg har tidligere vært på fargeanalyse, og fikk mye ut av det. Nå kan jeg tenkte meg en stilanalyse også, for å få vite hva slags klær som passer til fasongen min, og hva jeg bør fremheve med klærne mine. Vet du om noen steder i Osloområdet du kan anbefale en stilanalyse? Jeg har søkt etter det på internett, men er redd for å bestille time på et useriøst sted der jeg ikke får den hjelpen jeg er ute etter.
Hei Anne.Jeg kan anbefale deg å gå til en butikk som heter B2. Spør så etter Desiree, butikken ligger i begynnelsen av Frognerveien. Du får ingen stilanalyse, men fantastisk hjelp, og gode og riktige råd. Hun har fantastiske øyne! Har flott utvalg i klær også. Det er mitt beste råd!Hilsen Helge.

begynnende rynker :(

, innsendt av Siri
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.02.2008 / kSaturday. 16:31
Hei! Jeg er 32 år gammel, og ser tegn til begynnende rynker i pannen og rundt øynene. Jeg vil så gjerne sminke dem bort, men vet ikke hvordan. Kan du gi noen råd? Jeg bruker mineral foundation fra Everyday Minerals, og er kjempefornøyd, men siden det legger seg i linjene, bruker jeg det bare på de områdene i ansiktet uten linjer. Kan du gi meg noen råd?? Det ser litt dumt ut når den nederste delen av ansiktet er helt jevn og fin, mens panna er ujevn.
Hei Siri.Ungå tørre produkter på områder der du har linjer, bruk en foundationn som ikke inneholder pudder, eller som tørker ut utrykket. Bruk også en god og riktig fuktighet under, og gjerne et serum eller primer som inneholde silikon, da får du en hinne under makeupen, og resultatet blir flott.Lykke til.Hilsen Helge.

Eksperthjelp trenges

, innsendt av Mette
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.02.2008 / kSaturday. 19:18
Heisann.Jeg lurer på hvor mye det koster å "leie" en ekspert (og helst deg) for en dag med tips til sminke og eventuelt bekledning. Føler meg som i en hengemyr nesten, og går alt for mye i t-skjorte og jeans med samme trøtte mascaraen. Jeg har en bra figur som sikkert kunne kledd mye forskjelig. Men jeg er tom for ideer og føler meg "rar" i alt som ikke er jeans/a4 topp. vennlig hilsen meg
Hei mette.takk for tilliten.Skal du leie en stylist, så vil prisen variere noe, men den vil ligge på fra 3-10.000 kr for et oppdrag, kommer an på hvem du velger.Hilsen Helge.

Kviser

, innsendt av Jenta
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.02.2008 / kSunday. 01:06
HeiJeg har alltid hatt et problem med kviser, har du noen tips om hvordan man kan fjerne eller unngå kviser?HilsenJenta
Hallo.Først og fremst så er det viktig at du bruker riktige produkter, bruker du for fett produkt så kommer kvisene/urenhetene fort. Så finn produktet for nettopp deg! Men er ulykken først kommet, eller du føler den er på vei, så er da mitt gode kjerringråd vademecum, som du påfører på området etter et ørlite stikk, midt inn i krisen, gjør dette et par kvelder, og det hjelper, du får da renset og tørket ut området! Lykke til.Hilsen Helge.

lepper

, innsendt av Randine
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.02.2008 / kSunday. 09:39
Hei.Jeg er 49 år. Har et spørmål om leppestift. Jeg er det en kaller for ektevår, med varmefarger. var en gang lysblond, med gyllene/røde toner i håret. Jeg bruker en formue på leppestift. jeg har fyldige lepper , trenger et tips om en god farge som jeg kan bruke på jobb.(Og gjerne et tips om festfarger ) Farger jeg bruker er ofte beige /brunt , grønt ,sort og varme røde toner.Har kort hår , med naturlig krøller . Tusen takk for fin spalte
Hei Randine.Du MÅ bruke leppestifter som har en gul undertone, IKKE BLÅTT! På dagtid så er jo en ganske nøytral munn fint, men ikke for mørk og tung, heller en frisk og litt lys farge, og det er også flott med en matt leppestift, du forteller at leppene dine er fyldige, så da vil også en matt farge være flott. Om kvelden så kan du frikse opp fargen mye mer, med både det røde, men også litt mørkere og tyngre farge, bruker du en mørk farge, så er det supert å freshe den opp med en klar gloss. Det ville vært enklere å gi deg råd, hvis jeg hadde sett et bilde av deg.Lykke til. Hilsen Helge.

ettervekst og oppklippet

, innsendt av hår
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.02.2008 / kSunday. 11:27
hei!jeg er så lei av ettervekst i hodebunnen. Kanskje det er mulig å ta avfarging hos frisør, for så å bare holde seg til glansvask heretter, for det gir vel ingen ettervekst? Håret mitt er dessuten oppklippet, men jeg kunne tenke meg at det vokste litt lenger. Bør jeg likevel stusse det som er oppklipt for å friske det opp hver gang jeg er hos frisøren? Klipper meg cirka hver 10.ukeTakk for den fine spalten dere har, jeg har funnet mange supre tips her :)vennlig hilsen meg
Hei Hår.Takk!Det går ann å avfarge håret, men ikke alltid like enkelt! Skjønner deg godt, man kan bli lei av å være avhengig av å farge det til en hver tid. Men et godt tips kan være å stripe håret inn i din naturlige farge, da vil det jevne seg mer og mer ut, ingen dum idé. Og ja, du må klipe/stusse håret regelmessig for å få bort det slitte, og beholde friskheten i det. Tilfør masse fuktighet! Glansvask skal ikke gi noen ettervekst, men er håret kjempeporøst, så kan det absolutt sitte godt i, kommer ann på hvilket produkt. Men for guds skyld gjør alt hos din frisør, ikke begynn å eksperimentere med dette selv.Lykke til, dette blir bra.Hilsen Helge.

Hårfarge

, innsendt av Blondie
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.02.2008 / kSunday. 14:00
Hei,jeg ønsker meg året til Jessica Simpson. ;) Er platinablondt fint til lys nordisk ut? Eller bør man være litt brun i huden for å kle det rett og slett?
hei Blondie.Det kan være fint på den rette, men det kan fort se veldig billig ut også, spør du meg!!Hilsen Helge.

tørr og fet hud

, innsendt av Marie
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.02.2008 / kSunday. 15:12
Hei!1) Ansiktshuden min har i løpet av vinteren blitt veldig tørr og begynner nå å flasse. Samtidig får jeg betente, røde kviser i pannen og nesen. Jeg tør ikke å bruke peeling for ikke å irritere de betente kvisne. Jeg tør heller ikke å ha på en tykk, næringsrik krem. Demed blir huden bare tørrere, mens kvisene ikke vil forsvinne. Hva skal jeg gjøre?2) Hvor ofte anbefaler du å ta et dampbad for ansiktet?
Hei Marie.Du har en tørr overhud, og en fet underhud, og trenger produkter som pleier dette. Du må ha masse fuktighet, men innholdet av olje bør ikke være for stort, heller mer vannbasert, og et produkt som jobber litt mer i dybden og konsentrert. Mitt beste råd vil være å oppsøke en hudpleier, som kan "se og ta" på huden din, og gi deg riktige råd, og hva slags produkter du bør bruke. Hilsen Helge.

neglelakk

, innsendt av HS
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.02.2008 / kSunday. 18:23
Vet du om det er skadlig å gå med neglelakk hele tiden? Jeg synes det er penest med lakkerte negler, og går sjelden mange dager uten. Er redd for å skade neglene.
Hallo.Neida, det skal gå bra, men gi de riktig pleie, også med fukt, neglebåndolje etc. Men de kan bli litt gule etter hvert, oppsøk en neglepleier/neglestudio, og få en god behandling, og manikyr av og til.Hilsen Helge.

glo minerals eller id

, innsendt av nina
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.02.2008 / kSunday. 18:30
Hei helge!Jeg har brukt i.d. bare minerals en god stund nå. jeg er 21 år. Jeg føler at i.d. sminken ikke holder hele dagen, og har hørt at glo minerals sitter bedre ut dagen. Men vet du hvor det er å få kjøpt denne serien i trondheim eller på nettet? Hva mener du er best av i.d. og glo minerals?Takk for hjelpen =)
Hei Nina.Det er to gode produkter begge deler, men jeg holde en knapp på glo mineral, det er også litt enklere å bruke synes jeg. Det er hudpleie salonger og noen få frisørsalonger som har dette merket, du bør søke på nettet for å finne utsalgstedene i Trondheim.Lykke til.Hilsen Helge.

Blank hud

, innsendt av Undrende
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.02.2008 / kSunday. 18:48
HeiJeg renser huden morgen og kveld med produkter som er tilpasset min hudtype (mot kviser, resept fra lege). Jeg bruker ikke fuktighetskrem selv om jeg sikkert burde gjort det, men vet ikke hva jeg burde bruke. Sminker meg ikke stort til daglig. Huden min blir veldig blank i løpet av bare noen få timer, hva kan jeg gjøre for å skjule/motvirke dette uten å sminke det bort?
Hei Undrende.Jeg ville oppsøkt en hudpleier og fått gode råd der. Du kan matte ned huden med et pudder, også en foundation som inneholder pudder.Hilsen Helge.

Tørre krøller

, innsendt av Mona
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.02.2008 / kSunday. 20:24
Hei HelgeTusen takk for mange gode tips og råd i spaltene dine :)Jeg har krøllete hår, og det er forsåvidt fint nok det, hadde det ikke vært for at det er så tørt. Jeg kjøper alltid shampo og balsam (for krøller) hos frisøren. Det hender jeg kjøper hårkur også, men jeg synes ikke håret blir mindre tørt selv om jeg bruker kur jevnlig. Har du noen tips til noe jeg kan gjøre/prøve?Hilsen Mona
Hei Mona.Du trenger stylingprodukter som er for nettopp et krøllete og frizzy hår. Prøv en god olje som du kan bruke, klem den inn i håret når det er tørt, så vil det roe seg, bruk også en glans spray, det vil gi et blankt hår. Pøs på.Lykke til.Hilsen Helge.

sorte prikker

, innsendt av krille
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.02.2008 / kSunday. 20:35
Hei.Sliter litt med sorte prikker, talgdannelse paa nesa og noen ganger ogsaa i munnvikene. Er d noe man kan gjore for aa motvirke dette?
Hei Krille.Bruk riktige produkter, rens huden hver dag, peel huden ofte, påfør riktig fuktighet! Men det å ha en fet t-sone, er veldig vanlig, men vær flink til egenplpeien av huden din, dete vil hjelpe!Hilsen Helge.

smink

, innsendt av fanny
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.02.2008 / kMonday. 11:41
hei=)JEG bruker id sminke og er veldig fornøyd egentlig... det eneste jeg syns er litt dumt er at jeg syns foundationen kasn se kakete og udelkikat utover dagen... :( har ikke spesielt fet hud... hva gjør jeg feil??? og hvordan kan jeg unngå dette??? så en annen ting. mye våken netter med liten baby har ført til mørke ringer under øynene og i øyekroken.. :( har prøvd conceler, men syns fortsatt det er blått i kroken av øyet... TIPS???=)takk for en flott spalte:=))
Hei Fanny.Mulig at du polerer huden for mye under påføringen, jeg opplever Glo mineral som litt bedre, prøv det... Bryker du en god øyekrem/gel, som er drenerende?? Når du påfører en concealer for å dempe på det mørke/blå, så må den ikke være lys, men heller litt oransje i fargen, den bør ikke være for flytende, da sklir den bare vekk, men litt fast, uten og være for tørr, er den for tørr, synws den lett, så finn noe midt i mellom. Lite som skal til.Lykke til.Hilsen Helge.

Hårproblem

, innsendt av Kate
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.02.2008 / kMonday. 18:33
Hei Helge!Jeg har et lite problem med håret mitt nå.Det var blitt veldig slitt og stygt, og jeg har nå blitt nødt til å klippe det ganske kort. Nå er det skulderlangt (?), ned til kragebeina, og jeg trives ikke med det.Har nylig fjernet extensions, og orker ikke sette inn nye igjen. Vil heller spare mitt eget hår. MEN; hvordan kan jeg style det på best mulig måte? Er forresten 20 år :)
Hei Kate.Ikke så lett og si uten å ha sett bilde av deg og vite hvilken type du er. Men det føles som det er superviktig at du pleier håret ditt godt, og gir det masse fuktighet, og bruker produkter som du får anbefalt av frisøren. For at det ikke skal se så slitt ut når du styler håret, så kan du føne det glatt og slett, da ser det helt og friskt ut, og du får dempet på det som er litt frizzy. Hva om du klippet det litt kortere, deet ville kanskje blitt litt mer typete, en kort bobb...?Hilsen Helge.

For mange valg

, innsendt av Ingvild
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.02.2008 / kMonday. 18:53
Hvordan skal man klare å velge dag og natt krem når det er så mye rart der ute. Siden jeg er 17 trenger jeg en krem som ikke er fet men hvilken? Dessuten hvilken fondation skal jeg bruke som ikke blir negativ på en hud som har veldig følsomme t-soner (hake, begge sidene av nese og panne)og ikke legger seg i porene?
Hei Ingvild.Godt poeng, det er ikke enkelt, det er faktisk kjempe vanskelig, og hvilket av produktene er det som virkelig virker???? Men som en god hjelp, så kan du for eksemplel holde deg til produktene som finnes hos en hudpleier, det forennkler saken, og det er gode produkter. Ellers så må du gå på et parymeri som du får hjelp av en som kan sakene sine, og som du stoler på. MD er bra for en ung hud.Lykke til.Hilsen Helge.

Krøller

, innsendt av Lille Kath
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.02.2008 / kMonday. 19:30
Hei.Jeg tok permanent rett før jul å nå begynner de å dra seg mer ut. Hva skal jeg bruke for å få fram krøllene mer? Nå så setter jeg opp håret men begynner å bli lei av måten jeg setter det opp på! Har du noen ider hvordan jeg skal sette det opp på en spennede måte?
Hei Lille Kath.Prøv å sette det opp slik at det er krøllen som kommer frem, og gjem unna det som er veldig slett. Når du har vasket håret, så "klemmer" du håret tørt, og ha et stylingprodukt i det, som også fremhever krøllen, for eksempel et produkt fra Matrix. Hva med å rulle opp kun håret i bunnen, når du virkelig skal på dill, da får du mer liv i det.Lykke til.Hilsen Helge.

krøller

, innsendt av j18
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.02.2008 / kMonday. 20:57
Hei Helgejeg lurte på hvordan jeg kan få glans i et tørt, vilt og krøllete hår. Har sett på ei olje (silk oil therapy) har du noen stylingtips?, merker osv.
Hei Jente 18.Stikkordet er massssse fuktighet, og styling produkter som gir glans og roer ned håret, som også gir fukt. Hårspray som gir glans er også ok. Håret blir litt tungt av det, men det tror jeg ikke gjør noe på ditt hår, det vil bli nok liv i det likevel, så kjør på. KMS, Kerastase, Sebastian er noen, med det finnes mange gode merker, så test ut litt på hva nettopp ditt hår vil like. Diskuter med din frisør også, som kjenner håret ditt.Lykke til.Hilsen Helge.

primer

, innsendt av an
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.02.2008 / kMonday. 21:48
hei:)har du en god primer å anbefale??? vil helst ha noen kjente merker som er lett å få tak i=) har blandingshud med litt urenheter...
Hei An.Chanel, Makeupstore, og Glo mineral, for å nevne noen.Hilsen Helge.

Mørkhud

, innsendt av Rita;D
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.02.2008 / kMonday. 22:21
Jeg har mørk hud, sånn Oprah Winfrey aktig... Skammer meg litt, men det er ikke problemet.Har også veldig mørkebrune øyne, og sort hår. Hvilke farger kler meg?
Hei Rita.Du har en flott farge på huden din!!!!!Gå for farger med sterkt pigment, klare kalde farger er flott, altså de som har en blå undertone, lilla, rosa, blått, sort etc, fremhever godt dine trekk, de varme fargene blir veldig softe på din hud.Hilsen Helge.

Hjelp til uren hud

, innsendt av Camilla
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.02.2008 / kTuesday. 01:20
Hei Helge!Jeg er en jente på 18 år som plages veldig med kviser og hudormer. Jeg var for en måneds tid siden hos en dame som analyserte huden min, og hun sa at jeg hadde en blandingshud, med en fet underhud og tørr overhud. Huden min var også sensitiv. Hun anbefalte meg da en hudkrem: Decleor Harmonie Gentle Soothing Cream. Den første tiden følte jeg at hudkremen hjalp, men nå har jeg fått tilbake kvisene og urenhetene igjen. Er hudkremen for fet til min hud?
Hei Camilla.Renser du huden din hver kveld? Gjør det! kanskje den er for fet, men den kan også være litt sterk, så hva med Babor?? Men Decleor er et bra produkt.Lykke til.Hilsen Helge.Nettmøte om hud, hår & makeup
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer