Nettmøte

Nettmøte: Spør deg sommervakker

Helge Borgen stilte i nettmøte torsdag 5. juni klokka 12-14.

Publisert
Sist oppdatertHelge Borgen er vår faste makeupekspert. Han er tidligere norgesmester i styling og ordner makeup, hud og hår på kjendiseliten.

Har du spørsmål til ham, kan du sende en e-post til helge@kk.no

OBS! Du må også sende med et bilde av deg selv for at Helge skal kunne gi personlige råd.Vår skjønnhetsekspert Helge Borgen gir deg råd om hudpleie, makeup og hår.

Se Helges beste råd for en vakker sommer her.

Han har solid erfaring etter 22 år i forskjønnelsesbransjen, og deler villig vekk sine beste råd om makeup, hudpleie, hår og styling med kk.no-leserne.
Helges mål er ikke å skape trendslaver det går 13 på dusinet av, men å gi deg en look som passer perfekt for deg, basert på personlighet og ansiktstrekk.

Helge har hatt ansvaret for styling til blant annet Nobelkonserten og Grand Prix, samt en rekke prisutdelinger, filmer og tv-serier. Han er også fast stylist for frokost-tv. Han har vunnet norgesmesterskapet i makeup og var dommer i VM i makeup 2006.

Helge har sin faste ekspertspalte her på kk.no, hvor du som leser kan sende inn et bilde av deg selv og få personlig veiledning.


Klikk her og se Helges videoguide til en perfekt makeup trinn for trinn


Send inn dine spørsmål til Helge nå.


Nettmøtet er nå avsluttet.

Følg med på kk.no for flere spennende nettmøter i tiden som kommer!

, innsendt av are andreas albertesen
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.06.2008 / kMonday. 10:55
heihei helgee :) hvilken sminke kan gutter bruke? er det lov å bruke mascara? hva lebestift? jeg bare lurer. hade.
mm

, innsendt av are andreas albertesen
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.06.2008 / kMonday. 10:55
heihei helgee :) hvilken sminke kan gutter bruke? er det lov å bruke mascara? hva med lebestift? jeg bare lurer. hade.
Hei Are.takk for ditt spørsmål!Gutter kan egentlig bruke en del makeup, kunsten ligger i å gjøre det slik at det ikke synes, og med hva slags type produkter man bruker. Maskara er super bra, men tørk av en dal produkt på kosten før du påfører, da ungår du klumper, og det ser rent og flott ut. Man kan bruke rough, men pass på at den er matt, uten glitter, glans. Opprydding rundt brynene er supert, og man kan også forsterke fargen, hvis brynene er veldig svake i fargen, permanent farge er også et supert alternativ, både for vipper og bryn. Hvis du ønsker å markere øynene mer, kan du markere med en brun skygge, helt nede i vippekanten, pass på at det ikke blir for mye, dus ut med en q tips. Personlig så synes jeg at allt skal være matt, i forhold til produkter som gutter skal bruke i ansiktet. Gutter kan også bruke produkter på lepper, i form av leppekrem, klar gloss, generellt klare farger, men ikke for glossi, det er viktig at det ikke ser unaturlig ut, men kun friskt og sunt. Pass ellers på å rense huden, og tilfør fuktighet. Lykke til.Hilsen Helge.

solpudder

, innsendt av gudrun øier
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.06.2008 / kMonday. 10:57
nå må du gi meg sommerens beste skjønnhetstips:) Og hvordan skal man bruke solpudder? og blir man brun når man har på seg sminke om sommeren?
Hei Gudrun.Makeupen beskytter bra mot solen. Men solen kommer også igjennom, så bruk høy faktor. Solpudderet kan du bruke hvis du har fått litt farge i huden din, og børst lett over på toppene, for å gi farge og friskhet. Sommerens beste tips: Bruk friske glade farger, la huden skinne, få et friskt utseende, ikke matt huden ned. Glem ikke negelene, heller ikke tærne.Lykke til, og ha en herlig sommer.Hilsen Helge.

klumper

, innsendt av mona
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.06.2008 / kMonday. 13:40
Hei.Jeg har fått noen hvite klumper under huden i nederste del av ansiktet. Det er ikke milier for disse klumpene går det ann å klemme ut, men vanskelig er det da de har en veldig trang "utgang" og jeg foretrekker og ikke klemme på huden. Hva er dette og hvordan kan jeg få de vekk? Jeg vasker ansiktet mitt morgen og kveld med exuviance etter min hudtype og bruker dagkrem og nattkrem i samme merke. Det blir bare flere av dem og begynner veldig å irritere meg.
Hei Mona.Det høres ut som bitte små fettansamlinger, du kan gjøre det selv. Men jeg ville oppsøkt en hudpleier, og la hun behandle dette. Så tror jeg du skal finne en fuktighetskrem som inneholder mindre fett og olje.Lykke til.Hilsen Helge.

Øyenskygge

, innsendt av Toela
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.06.2008 / kMonday. 13:44
HeiJeg trenger hjelp til å legge øyenskygg med 3 farger. Begynner jeg med den mørke eller. Så lurer jeg på dette med globallinjen som jeg ikke helt har skjønt enda.
Hei Toela.Begynn alltid med den lyseste fargen. Deretter legger du fargene gradvis i den rekkefølgen. Ønsker du dybde i globalbuen, så legger du den mørkeste fargen der, skal du legge sotede øyne, legger du den mørke fargen på selve lokket. Globalbuen er den plassen på øyet hvor dybden er, og hvor man markerer dybden mer. Et godt tips: Gå inn og se på videoen min her på kk.no. Lykke til.Hilsen Helge.

Foundationtrøbbel

, innsendt av Tonje.
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.06.2008 / kMonday. 20:59
Hei Helge.Først og fremst; tusen takk for en fin spalte.Så til spørsmålet: Jeg har meget lys hud med rosa undertoner og fregner. Hvordan skal jeg gå fram for å finne en foundationfarge som passer? Velger jeg farge etter huden min, blir fregnene grå. Velger jeg en tone mørkere for å matche fregnene bedre, så blir fargen altfor mørk for huden min, og jeg får det berømte foundation skillet på halsen.
Hei Tonje.Jeg synes du skal ta hensyn til din hudtone, og ikke fregnene, da vil huden din se flott ut. Og etter en stund etter påføring, begynner huden å puste, og fregnene får tilbake friskheten. Men du kan også gå kjemepelett over med en kost, og fade vekk det overflødige. En dus lett klar rosa rouge kan børstes lett over. Ta godt vare på din vakre lyse hud!Lykke til.Hilsen Helge.

Mascara for bleikinger

, innsendt av Elisabeth
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.06.2008 / kMonday. 21:07
HeiI butikkene er det stort sett svart og brun/svart mascara å få tak i, og det blir altfor hardt for min lyse hud. Kan du anbefale en mascara for en bleik nordboer? Gjerne merke og slik at jeg vet hva jeg skal se etter. Tusen takk.
Hei Elisabeth.Dette kan være et problem, for de helt lyse og vakre. Et godt alternativ til maskara, er å påføre en primer, den er klar i fargen, så børst over vippene med en gang, men en øyenskygge i ønsket farge. Et annet tips er å få en hudpleier til å farge de med en grå farge, ikke la det virke så lenge som produktet sier, 2 min kan være mer enn nok.Lykke til.Hilsen Helge.

Oppstrammende bodylotion

, innsendt av Ina
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0002.06.2008 / kMonday. 23:28
Hei!Jeg bare lurte på om det hjelper med såkalte oppstrammende kremmer på en mage med litt ekstra fett? Isåfall hvilke? På forhånd takk!:)
Hei Ina.Skal jeg være helt ærlig, så tror jeg ikke noe på dette, men det finnes fagfolk som mener det motsatte, så jeg synes du skal høre med de, men nå vet du min mening.Lykke til.Hilsen Helge.

vokse øyebryn selv?

, innsendt av siri
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.06.2008 / kTuesday. 01:39
hei helge:) du gjør er kjempe god jobb. digger deg!jeg lurer på om det går ann å få kjøpt noe, sånn at jeg kan vokse øyebrunene mine selv hjemme? er så dyrt å gjøre det hos hudpleier, og jeg synes ikke det blir så bra når jeg napper de.
Hei Siri.TUSEN TAKK.Hm, nei her tror jeg nok jeg vil overlate dette til fagfolk til å få dette gjort. Ellers må du nok nappe de selv hjemme. Voksing er ok, men personlig så liker jeg aller best napping. Sørg for et godt lys, og gjerne et forstørrende speil.Lykke til.Hilsen Helge.

, innsendt av ArtBjyvQHdaSKkgeTQ
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.06.2008 / kTuesday. 08:40
Z32zZW pzdvnrgghhoy, [url=http://anvfduyfmyde.com/]anvfduyfmyde[/url], [link=http://kvxrkvfqqkxx.com/]kvxrkvfqqkxx[/link], http://somekjgaytrq.com/
asdwrrr

poser under øynene

, innsendt av Maja
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.06.2008 / kTuesday. 10:58
hei!hvordan kan jeg prøve å skjule poser under øyne med sminke? Er det mulig?På forhånd takk!Med vennlig hilsen Maja
Hei Maja.For det første synes jeg du skal finne deg en god øyegelé. Når det gjelder å sminke bort selve posen, så skal du heller unngå å legge så mye makeup her. Men legg heller i "gropen" rundt, enten med en oransje concealer hvis området er mørkt, eller en lys hvis fargen er naturlig. La så dette fade ut i hverandre. Skal du ha den helt store kvelden, så legg en avkjølende maske eller pads over øynene dine. Det roer og demper posene.Lykke til.Hilsen Helge.

kviser på ryggen!!

, innsendt av Camilla
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.06.2008 / kTuesday. 13:34
Hei!!nå som det er snart sommer må man jo gå i bikini:)men jeg sliter veldig med kviser på ryggen og kvise arr! er det no kremer eller andre ting jeg kan smøre på for at de kan gå bort. og hjelper det vis jeg smører på selvbruning, kanskje de skjuler seg litt da:/forslag?Hilsen en som gruer seg litt til bikini sesongen:/
Hei Camilla.Jeg vil anbefale deg en tur til en hudpleier, det er mye lettere å få proff hjelp til å pleie ryggen riktig der, det er ikke lett å gjøre selv. Men produkter som er desinfiserende er viktig, og de bør være uttørkende. Ikke fuktighet med mye olje, mer vann. Tror ikke selvbruning vil gjøre så mye utlag i forhold til å skjule....Hilsen Helge.

Fettete hud

, innsendt av Kaja
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.06.2008 / kTuesday. 13:48
Hei!Huden min er ganske fettete. Har du noen tips for å ungå det?Takk på forhånd.
Hei Kaja.Ungå produkter som inneholder for mye oljer. Rens er super viktig for din hud, fuktighet er også viktig. Men som sagt: Bruk produkter som passer huden din, mer vannbasert enn oljeholdig. Drikk godt med vann, og kostholdet er også viktig. Lykke til.Hilsen Helge.

hår

, innsendt av kine
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.06.2008 / kTuesday. 15:31
heijeg lurer på om du har ikke alt for dyre produkter for å beskytte håret mot sol, klor og saltvann?takker for svar
Hei kine.Hvis du ikke vil bruke salongprodukter, så må du se på supern, og velge produkter av de merkene du kjennner. feks L' Oreal eller Wella.Hilsen Helge.

hjemmestriping

, innsendt av zebra
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0003.06.2008 / kTuesday. 15:35
hei helgejeg har lyst å stripe håret mitt men vet ikke om det er så lurt med sommeren i møte? og har du noen gode tips og produkter
Hallo Zebra.Er håret ditt normalt og sunt, så er det flott med noen lyse striper. Men jeg synes jo du skal gå til frisøren å få det gjort. hvis du VIL gjøre det hjemme, så få en dyktig venninne til å gjøre det, og hold kontrollen. Uff, dette er litt skummelt. Men stripeproduktene du får kjøpt på markedet er ganske gode.Lykke til.Hilsen Helge.

Grønn dekkstiftpenn

, innsendt av Jannek
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.06.2008 / kWednesday. 11:16
Jeg plages av røde prikker og couprose og har brukt en type grønn blyant som har fungert veldig bra, men nå finner jeg ingen merker som har dette. Vet du om noen???Jeg lurer også på om det finnes et godt tips for hovne øyelokk spesielt da på morgenen????
Hei Jannek.Makeup store og Mac, har gode concealere med et grønt pigment, det samme har også enkelte andre hudpleieserier. For dine øyelokk, bruk en øyekrem som kan brukes på lokket, og som du påfører om kvelden. Avkjølende pads er også en god hjelp.Lykke til.Hilsen Helge.

hilde

, innsendt av sminke prob
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.06.2008 / kWednesday. 16:41
sminka går så fort av om sommeren pga det er så varmt og svetter så mye! har du noen tips til at det kan holde lenger på øyenskyggen, huden og øyenbrynene? hva slags hårstil kommer il å være på fonten nå i sommer? på forhånd takk for svar :)
Hei Hilde.For at makeupen skal sitte best mulig, er det viktig at man har et underlag, og da for eksempel med foundation. Og pudder er svæt viktig. Eller kun en foundation fra et mineralmerke. Pudderet er viktig som underlag, tørt på tørt er bra, men tørt produkt på fet hud går ikke. På hårfronten er det mye som er riktig. Naturlig mykt hår, klassisk look, klassiske farger, myke lokker, fletter, litt enkelt. Klippen er viktigere enn noen gang. Med teknisk gode klipper fungerer håret lett, og ser flott ut.Lykke til.Hilsen Helge.

Hårfarging

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.06.2008 / kWednesday. 19:55
Har noen spørsmål ang. hår og hårfarging:- Jeg er født blond, men med årene har håret blitt mørkere og nå er det mørkblondt/musebrunt. Har i vinter farget håret helt blondt igjen og har planer om å farge det igjen om ikke så lenge. Lurer på om du har noen forslag til hvilken farge jeg kan kle? (Jeg har fortsatt lyse trekk, blir lett brun, blå øyne)- Hvor ofte burde man farge håret?Takk for svar!
Hallo hårfager.Det er flott og også veldig enkelt å velge en farge som er lik din naturfarge. Hårfargen forandrer seg med årene. Ofte vil man holde på den fargen man en gang hadde, men av og til er det lurt å følge forandringen. Velger du naturfargen din, så kan du friske opp med lyse striper og sjatteringer.Lykke til.Hilsen Helge.

hårvekst

, innsendt av camilla
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0004.06.2008 / kWednesday. 21:05
Kjære Helge.Jeg er plaget med hår på haken.Hårene er lyse , men stutte og fremstår derfor nærmest som skjegg.Hva anbefaler du meg å gjøre?
Hei Camilla.Det er flere muligheter. Enten kan du nappe dem regelmessig. Eller du kan gå til en hudpleier å vokse de bort, eller å velge elektorlyse - for å få de bort for alltid. Napping er jo alltid et godt alternativ.Lykke til.Hilsen Helge.

Hestekastanje krem?

, innsendt av Helena
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.06.2008 / kThursday. 08:38
Hei.Jeg leste på nettet om en krem som inneholder hestekastanje mot poser under øynene. Dermaxime het den. Skal visst ha vunnet priser og greier, men det kan jo være bare en bløff. Kjenner du til dette virkestoffet hestekastanje eller selve kremen? Jeg har veskeansamling under øynene selv om huden min ellers er veldig fin. Irriterende! Håper ditt kloke hodet har svar på dette.vennlig hilsen meg
Hei Helena.Jeg ville gått for en god drenerende øyekrem, men selvfølgelig kan du teste ut hestekastanjen....Lykke til.Hilsen Helge.

Fregner

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.06.2008 / kThursday. 10:10
Hei Helge! Har du tips til hvilken foundation man kan bruke i ansiktet hvis man har mange fregner, og ikke ønsker å dekke dem helt, bare jevne ut huden litt? Hvilke typer, merker og er det noe man skal unngå? (Jeg synes ikke det ser fint ut når man er sminket helt jevnt i ansiktet, og så er armene fulle av fregner...) På forhånd takk for svar!
Hei Fregner.Gå inn på zanzuel.no, der kan du finne gode og lyse forundations som passer deg bra uten at de dekker for mye. Du skal bare unngå farger som rett og slett ikke passer hudtonene din.Lykke til.Hilsen Helge.

Salisylsyre

, innsendt av Caro
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.06.2008 / kThursday. 10:56
Hei Helge!Jeg har sett at det finnes flere hudpleieprodukter som inneholder salisylsyre. Hva slags effekt har egentlig dette på huden?
Hei Caro.Jeg mener at det er med på å fornye hudcellene, og fjerner de gammle.Hilsen Helge.

Mote

, innsendt av
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.06.2008 / kThursday. 10:57
Hei, jeg lurer på noen tips i forhold til kroppsbygning og klær. jeg er passe smal i skuldre, grei nok rumpe, smal midje men ganske store hofter. vil si min kroppsfasong er pæreformet/timeglass. Har du noen tips til hvordan jeg kan få fokusering på midje og øvre del av kroppen og ikke de store hoftene.
Hei Mote.Du har i og for seg svart på spørsmålet ditt, du må trekke fokuset oppover, mot midjen og øvre del. Kompenser oppover i forhold til dine store hofter, det må balanseres, slik at overkroppen går mer inn i underkroppen. Fargevalg er ok å tenke på, slik at de er avstemte i forhold til hverandre, duse farger på bukser, skjørt, og heller mer farge på overkroppen. Trange bukser, skjørt er ikke lurt. Topper, jakker som ikke er foret er bra, litt lengde, og som viser fasong. Men ikke vør redd for å vise former, det er flott.Hilsen Helge.

shimmer øyenskygge

, innsendt av sara
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.06.2008 / kThursday. 10:58
hei helge!Jeg trenger litt hjelp til å pynte opp øynene mine litt. Jeg bruker til vanlig bare mascara. Så det blir fort kjedelig. Jeg har prøvd å lagt øyenskygg på, men det blir aldri vellykket. Har lyst til å prøve meg på shimmer øyenskygg. Har du noe tips til hvordan det skal påføres? Jeg har lyst på en naturlig look. Så en lys shimmer hadde passet bra, med litt brunt i. Er veldig lite erfaren med å legge på sminke. Men shimmeret legger jeg på øyelokket, må jeg legge en lysere farge over øyenlokket?(under brynet). Her trengs det hjelp. Håper du har noen tips.Takk, sara.
Hei Sara.Shimmerskygge lager en fin effekt. Og det er fint å legge en lys shimmerskygge først. Legg den over lokket og opp til brynet, så kan du velge en matt skygge som er for eksempel brunere i tonen, og som er fin å blande inn i shimmerskyggen. Da er den fin å lage dybden med. Det er også lurt å jobbe med gode pensler, det gjør jobben lettere, og resultatet blir bedre. Gå inn på min video på kk.no å bli inspirert der.Lykke til.Hilsen Helge.

peeling

, innsendt av jente23
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.06.2008 / kThursday. 10:58
hei! Jeg lurer litt angående peeling av ansiktet. Står så mange steder at man bør gjøre det 1-2 ganger i uka. Jeg synes kvisene popper frem når jeg gjør det, føler enten jeg må gjøre det oftere eller aldri. Har du noen peeling å anbefale? synes mange er litt grove så huden nesten blir litt sår. Har blandingshud, blir fort uren av feil produkter, så bruker rensing for uren hud, og fuktighetskrem som ikke tetter porene. har litt store porer. =)
Hei jente 23.Ingen regler uten unntak. Det er viktig at peelingen er kjempemild, og ikke er grovkornet men har bitte små korn. Du merker virkningen best selv, og velger antall ganger per uke ut fra det. Det normale er ca 2 til 3 ganger pr uke, men for en ømfintelig hud kan 1 gang pr uke være mer enn nok. Bruker du for fet fuktighetskrem? Personlig så liker jeg produktene hos hudpleieren.Hilsen Helge.

Blank t-sone

, innsendt av bjanco
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.06.2008 / kThursday. 10:59
Hei. Dette er et tema som vi til stadighet ser det er anbefalt produkter for - men ingen av dem har hjulpet. Jeg renser og steller huden min som jeg skal...Det jeg trenger er å få vite - er om det finnes et helt konkret produkt som virkelig kan hjelpe - for at jeg skal bli mindre blank på nese, hake og panne?Jeg bruker matt make-up krem fra Dior og transparent pudder (meget bra) fra Clinique.
Hei Bjanco.Ja det finnes produkter som hjelper, og et konkret produkt er fra makeup store, som rett og slett heter anti tzone. Prøv dette. Påføres før makeup.Lykke til.Hilsen Helge.

Problemhud

, innsendt av Kari
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.06.2008 / kThursday. 10:59
Hei! Jeg er en jente på 25 år som har fått noe problemer med huden. Tidligere har jeg hatt en normal hud og aldri vært noe plaget,men det siste halve året har jeg fått små røde nupper som kan se litt ut som små kviser. Dette kommer på kinnbeinet og på sidene på haken (ikke midt på) + på nesetippen. Jeg sluttet med rouge for å se om det hjalp å gå sminkefri i tilfelle det var kontakteksem, men nå etter over en mnd er det fremdeles ikke borte..I februar fikk jeg også en god rens og hudkrem fra dermalogica,men det har heller ikke hatt noen effekt. Hva kan dette være? og hva kan jeg gjøre for å få en fin hud igjen?
Hallo Kari.Produktvalget er ofte en viktig faktor. Men i ditt tilfelle så kan det være en idé å la legen din se på dette, det kan være en infeksjon, og pencillin kan være en løsning. Lykke til.Hilsen Helge.

Porer!!!!

, innsendt av Marta
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.06.2008 / kThursday. 11:00
Hei!! Har et spørsmål som gjelder store porer! Jeg er veldig plaget av store porer rundt nesenog på haka(i tilegg til sorte prikker),jeg har nå prøvd veldig mange forskjellige produkter som skal "kurere" dette men det synes som om ingenting hjelper!!! Har du noen gode råd? Jeg har ellers normal,fin hud,men dette plager meg veldig. Det blir noe bedre når jeg soler meg,men jeg kan jo ikke ligge i solarium hver dag heller! Blir veldig glad for svar. Vennlig hlsen Marta.
Hei Marta.Hvilke type produkter du bruker er viktig, og jeg anbefaler alltid produkter fra en hudpleier, de er veldig bra, i tillegg til hjelp fra en som er utdannet innen hud. Hos en hudpleier vil de også kunne gi deg behandlinger som passer din hud. Ellers så er peeling og rens super viktig for deg, og igjen da med produkter som er tilpasset din hud.)Kjemisk peeling er også noe som blir brukt, men vær obs, og også hvem som utfører dette.) Bruk lett makeup, ikke for tung. Lykke til.Hilsen Helge.

HJELP

, innsendt av krize
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.06.2008 / kThursday. 11:00
jeg får veldig fort fettete hår...jeg har veldig tynne hårstrå men utrolig tykt hår noen tips ville være kjempe bra
Hallo Krize.Bruk en sjampo for et fett hår, unngå tunge produkter. Bruk fuktighet for et fett hår. Bruk helst salongprodukter, de er best!Lykke til.Hilsen Helge.

SPF

, innsendt av sara
Dato: 01.02.2013 / kl.13:0005.06.2008 / kThursday. 12:53
Hei helge!Jeg har hørt at ca 96% av rynker kommer av solen. Og at man må derfor beskytte huden med solkrem med høy faktor. er dette sant? er det nå stor forskjell på solkremene som finnes på markedet. Har du noen favoritt merker?
Hei Sara.Rynker kommer fra solen, men også fra livstil, som inntak av for eksempel røyk, alkohol og feil mat etc. Beskytt huden godt mot solen, med høy faktor, drikk nok vann, spis riktig, og ha en god egenpleie av huden, det er i hvertfall noe som hjelper. Men det som er viktig å tenke på er at vi lever her og nå, og vi skal kose oss, både med mat og drikke, vi skal kose oss med livet, men en god kombinasjon er bra.God sommer, og lykke til.Hilsen Helge.


Nettmøte: Spør deg sommervakker
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer