Nettmøte

Nettmøte: Spør Stéphane om sex

Nettmøtet er utsatt på grunn av sykdom.

Nettmøte: Spør Stéphane om sex
Publisert
Sist oppdatertStéphane Vildalen (42)

 • Utdannelse: Psykolog, med spesialitet i klinisk nevropsykologi og klinisk sexologi.
 • Bakgrunn: Startet i praksis hos Thore Langfeldt ved Institutt for klinisk sexologi og terapi (IKST) i Oslo i 1989.
 • Jobber nå: Institutt for klinisk sexologi og terapi (IKST) i Oslo og Sørlandet sykehus - med pasienter med seksuelle problemstillinger.
 • Sivilstand: Single, tre barn. • Hva er normalt når det gjelder sex og hvordan nyte mer?

  Stéphane Vildalen (42) er spesialist i klinisk nevropsykologi og klinisk sexologi. Hun er vår faste sexekspert på kk.no.

  Hver dag svarer hun utfyllende på et leserspørsmål om sex og kjærlighet. Vil du stille Stéphane et spørsmål, send en e-post til: stephane@kk.no. Hun stiller også til nettmøte annenhver uke, og svarer da på leserspørsmål fortløpende i to timer.

  Stéphane kan hjelpe deg med alle spørsmål knyttet til sex, samliv og kjærlighet. Mange problemer knyttet til seksualitet virker mer kompliserte enn de egentlig er - det er ikke flaut å spørre!

  Allerede da hun startet i praksis hos Thore Langfeldt ved Institutt for klinisk sexologi og terapi (IKST) i Oslo i 1989, så Stéphane at det er et stort behov for informasjon og folkeopplysning rundt seksualitet.

  Hun mener utfordringeneligger i å få både politikere, helsevesen og utdanningssystem til å forstå at den seksuelle helsen er viktig.

  I tillegg til å være kk.no-ekspert, jobber Stéphane Vildalen både ved Institutt for klinisk sexologi og terapi (IKST)og på Sørlandet sykehus. Der tar hun imot både par og enkeltpersoner med seksuelle problemstillinger. Stéphane er også terapeut etter Parent Management Training Oregon-modellen (PMTO), som går ut på å trene foreldre til barn med alvorlige atferdsvansker i foreldreferdigheter.


  Nettmøtet er utsatt på grunn av sykdom. Stéphane vil besvare innsendte spørsmål senere.

  Nettmøte: Spør Stéphane om sex
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer