Hud & Hår

Nødhjelp for grå mus

«Samboeren synes jeg ser kjedelig ut.»

Samboeren til Maria mener hun ser kjedelig ut. -Tull! mener Helge.
Samboeren til Maria mener hun ser kjedelig ut. -Tull! mener Helge. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg ønsker meg veiledning slik at ikke min samboeren synes jeg er så kjedelig. Jeg renser huden morgen og kveld, bruker lett makeup som består av litt foundation, rouge, maskara og selvfølgelig lipgloss.
Maria (25)

Svar: Du ser slett ikke kjedelig ut, så mener din samboer det, så fy fy! Du er vakker! Men en ting som jeg synes du skal gjøre, er å klippe håret ditt kort. Det kan bli litt kjedelig hvis du alltid har det i hestehale eller lignende. Ansiktet ditt er kjempeflott og trenger en kulere look. Og som du kanskje klarer å se selv, er du veldig fin når ansiktet ditt kommer godt frem.

Ergo; klipp det så kort at ansiktet kommer fram, samtidig som du blir litt sprekere i looken hva håret angår. En blanding av det klassiske og det kuule, det hadde gjort susen. Kjempekort lugg og kort på sidene, samtidig som det er veldig feminint. Skaff deg også gode stylingprodukter, så blir det gøy å style håret.

Makeup: Brynene dine er flotte, men kanskje markere de litt mer? Du har sminket deg veldig fint og diskret på bildet. Du kunne valgt å legge en øyeskygge i globalbuen og trukket den litt opp på øyebenet — en sjokofarget nyanse (varm). Du kunne også legge litt mer rouge i underkant av kinnbena dine, så hadde du smalet inn ansiktet litt. Leppene liker jeg kjempegodt. Nei, kjedelig er du ikke, det er bare noen små forandringer som skal til. Men tenk godt på å klippe deg kort, du hadde blitt kanonlekker! Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no


Samboeren til Maria mener hun ser kjedelig ut. -Tull! mener Helge.
Samboeren til Maria mener hun ser kjedelig ut. -Tull! mener Helge. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer