Designerkolleksjon

Ny designerkolleksjon på Weekday

Kommer i butikk 3. desember, og vil koste fra 350 kroner og oppover.

ANVENDELIG MOTE: Designerne lover allsidige plagg som er enkle å bruke, som dette. Mer info om pris finner du i bildeviseren under. Foto: Produsenten
ANVENDELIG MOTE: Designerne lover allsidige plagg som er enkle å bruke, som dette. Mer info om pris finner du i bildeviseren under. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den svenske kleskjeden Weekday har tidligere samarbeidet med designere som Stine Goya og Carin Wester.

Nå er det den britiske designerduoen Eley Kishimoto sin tur.

SE OGSÅ: Vil åpne 40-50 butikker i Norge

- Enkelt å bruke

- Vi lover Eley Kishimotos signatursilhuetter, detaljer og print og allsidige plagg som er enkle å bruke, sier designer Mark Eley i en pressemelding.

Sammen med Wakako Kishimoto dannet han Eley Kishimoto på begynnelsen av 90-tallet. Duoen er kjent for sine printdesign, blant annet på oppdrag for store navn som Louis Vuitton, Marc Jacobs, Alexander McQueen, Alber Elbaz og Jil Sander.

For Weekday har Eley Kishimoto designet en kolleksjon med både dame- og herreklær, i tillegg til noen få accessoirer.

Stem her!

Hva synes du om kolleksjonen?Se kolleksjonen her:


Likte den ikke
 
101 (66%)
Likte den!
 
28 (18%)
Fint, men ikke helt min stil
 
17 (11%)
Usikker
 
8 (5%)

2-3 gjestedesignere årlig

Weekday, en relativt fersk kjede i Norge, henter inn gjestedesignere hele to-tre ganger i året. Det kan like godt være en designerstudent som mer etablerte designere.

- Men uansett hvilken designer det er, så er den karakteristiske Weekday-følelsen alltid der, sa pressemedarbeider for Weekday, Lise-Lott Olovzon, til KK.no i denne artikkelen.

Se også bilder av Weekdays høstkolleksjon, kjedens designerkolleksjon fra Diana Orving og kolleksjonene til tre, talentfulle belgiske designerstudenter.

Designer for kjedene

Designerklær til en rimeligere penge finner du også i disse dager på H&M, hvor gjestedesigner Lanvin skaper hysteri i butikkene. Lindex er også ute med ny Affordable Luxury-kolleksjon av Ewa Larsson. Er du heldig, finner du gjerne også plagg fra stjernedesigner Narciso Rodriguez sin Pink Collection for Lindex igjen i butikken.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer