Blogg

Om menn og kjønnsorganer

Blogg: Jeg har betalt 380 kroner for å se to menn lage rare figurer med understellet sitt.

Publisert
Sist oppdatert
Omtrent klokken 19.30 på fredag slo det meg: her sitter jeg og har betalt en ganske anselig sum penger for å se to australske menn kledd i joggesko og intet annet vri og vrenge på sine edlere deler så resultatet blir noe som ligner på en hamburger, en snegle, et vindsurfebrett eller Yoda fra Star Wars. Jeg er på Puppetry of the penis. Jeg ler og ler, men hva er det egentlig jeg ler av?

På et eller annet tidspunkt i livet innser du at det er på tide at du slutter å le av bæsj, tiss og promp. Det blir litt som med raping - når du er baby, er du verdens beste baby hvis du raper så det synger, når du er voksen, er det vulgært og lite hensynsfullt. Kan en 31 år gammel kvinne le av tissefanter? Kan en 31 år gammel kvinne betale for å få le av tissefanter? Er ikke dette veldig barnslig?Klart det er barnslig. Men det er også ukorrekt, merkelig og på en rar måte litt forfriskende. Det er én ting å le av tissefanttriks på et særdeles fuktig nachspiel - det er morsomt der og da, men føles litt flaut dagen etter. Når du har sittet sammen med haugevis av andre mennesker i en sal som alle har til felles at de har betalt gode penger for å se det, er det bare morsomt. Betaling legitimerer å le av ting som man egentlig er for voksen til.

«Moro med kroppen» er et uttrykk som er ganske grunnfestet i min omgangskrets. Det er ofte menn som har det moro med kroppen. De ler av sine ekstra kilo, tøyser med flate rumper, slår vitser om å bokstavelig talt komme til kort på utstyrsfronten - i det hele tatt. De slapper av. Det ække så farlig. Det er bare kropp. Damer har stort sett ikke helt den samme holdningen, kan du si. Samtidig er det noe med at de få gangene vi møter damer som faktisk klarer å tøyse like mye om sin egen kropp som menn gjør, så mistenker vi dem for å skjule kompleksene sine med humor. Det går ikke an å ha en helt avslappet holdning til hengepupper, appelsinhud og dissemager, synes vi.

Når det gjelder kjønnsorgan-show, stiller menn med en voldsom fordel sånn tatt i betrakning at deres edlere deler er langt mer ... eksterne enn våre, og jeg tror ikke jeg vil se et show med damer som lager rare figurer på samme vis som gutta, men likevel håper jeg at den dagen kommer da jeg kan betale 380 kroner for å se to damer stå nakne på en scene og tøyse med kroppen sin. Bare på gøy. Så får det heller være greit at vi mennesker er så rare at vi må betale penger for at det som ellers er barnslig, skal bli legitim moro.

Lill Kristin Syversen
helse- og livsstilsjournalist, kk.no
lks@kk.no

Puppetry of the penis er et show uten hemninger.
Puppetry of the penis er et show uten hemninger. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer