Hud & Hår

Omsorg gir strålende hud

Stell pent med huden, så trives den bedre.

Publisert
Sist oppdatert
Spørsmål: Jeg har lenge hatt lyst på en oppfriskning av utseendet, årene går og jeg føler at huden trenger mer pleie. Tar av og til en tur til hudpleier, men ikke ofte nok. Bruker rensekrem, dagkrem og nattkrem. Porene mine er store, prøvde min sønns rensekrem (Bodyshop's facial wash med tea tree) i to dager. Det ble en stor forskjell, men denne er sterk så jeg trenger et råd om en ny serie. Hva med å prøve Kanebo?

Når det gjelder makeup, så bruker jeg blå kajal rundt øynene, sort maskara og litt farge på leppene. Bruker I.D.s pudder om vinteren for å jevne ut hudfargen. Farge på leppestift er veldig vanskelig, varme farger, kalde farger?

Som du skjønner så blir det alltid det samme hver dag, så jeg trenger noen gode råd.
Kristin (39)

Svar: Du er vakker! Det er bra du tar egenpleie av huden din på alvor, det er så utrolig viktig. Som du selv oppdaget, så er det lurt å ikke bruke for sterkt produkt i forhold til hva huden trenger og tåler. Kanebo er et veldig bra produkt, som du fint kan prøve. Det som er lurt er å få diverse prøver på produkter som er tilpasset huden din før du går til innkjøp av hele serien.

Det finnes så mange merker og produkter at man kan gå seg helt vill. En ting som også kan være lurt, er å ha en konsultasjonstime hos en hudpleier og få analysert huden sin, for deretter å bruke resultatet som utgangspunkt når du skal gå til innkjøp av dine produkter. Hudpleiesalongene har også stort sett fantastiske produkter.

Når det gjelder å velge farger til deg, så var det faktisk litt vanskelig å bedømme ut ifra bildet, men jeg tror garantert du er finest i kalde farge - de som har en blå undertone. Når det gjelder makeup generelt, så fortsett der du er, men bytt ut den blå kajalen med en brun, det er mer kledelig og klassisk.

Du kan også gjøre deg litt mer flid med øyebrynene - få fasongen litt bedre. Ikke for rette, men få litt mer løft på dem, det hadde vært bra. Du har forresten ikke vurdert å klippe deg ganske kort? Behold da likevel den klassiske stilen. Lykke til!

Helge Borgen
makeupekspert
helge@kk.no

Kristin vil gjøre mer for huden sin.
Kristin vil gjøre mer for huden sin. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer